ZA NEDELJU DANA MU ISTIČE UGOVOR, A JOŠ NIJE DEBITOVAO: Sferopulos progovorio o Tompkinsovom statusu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 15:39

ZA NEDELJU DANA MU ISTIČE UGOVOR, A JOŠ NIJE DEBITOVAO: Sferopulos progovorio o Tompkinsovom statusu

Nismo ga videli na terenu...

Trener Crvene zvezde Joanis Sferopulos zna koliko težak posao čeka njegov tim na gostovanju Bajernu u Minhenu.

Crveno-beli igraju protiv Bavaraca meč 27. kola Evrolige.

- Veoma je važno da odigramo dobro, jer igramo protiv sjajnog tima na njihovom terenu - počeo je Sferopulos.

Crvena zvezda je 16. na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 16 poraza, dok je Bajern na 15. poziciji sa skorom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 11/15.

- Zbog pauze i reprezentativnog prozora, trenirali smo juče prvi put svi na okupu, ali takva je situacija za sve timove u Evropi. Veoma je važno da odigramo dobro, jer igramo protiv sjajnog tima na njihovom terenu. Bajern je pronašao ritam, hemiju i značajno unapredio igru u odnosu na prvi deo sezone - rekao je Sferopulos.

Crvena zvezda je tokom reprezentativne pauze imala šest košarkaša koji su igrali za svoje nacionalne timove. Ostali igrači "crveno-belih" su trenirali u Beogradu.

- Radili smo dobro, igrali prijateljske utakmice i održavali ritam. Radili smo 12 dana u dobrom ritmu. Ali prosto nije isto kada nemate ceo tim na okupu. Mislim da će biti spremni da budu na visokom nivou - dodao je trener Crvene zvezde.

On je istakao da neće biti Miloša Teodosića, dok su Trej Tompkins i Nikola Topić u procesu rehabilitacije.

- Oni i dalje ne treniraju timski. Lekari su veoma pažljivi. Ne želimo da žurimo, pa da posle imamo problem kada se vrate. Polako, polako i mislim da ćemo ih videti na terenu. Tompkins je u poslednjoj fazi rehabilitacije, doktori su pozitivni i želimo da ga zadržimo do kraja, kako bi igrao sa nama - rekao je trener Crvene zvezde.

Zanimljivo je da Tompkinsu ugovor ističe za nedelju dana, a još uvek nije debitovao za klub.

Sferopulos je ponovio da je srećan zbog osvajanja Kupa Radivoja Koraća sa "crveno-belima".

- Nije moj trofej, već trofej tima. Veoma sam srećan zbog cele organizacije. Za mene i sve u klubu je bilo veoma važno da osvojimo trofej. Mi smo Zvezda i borimo se za svaki trofej - izjavio je Sferopulos.

Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde biće odigrana u petak od 20.30 časova u Minhenu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sferopulos uoči Bajerna: Veoma je važno da odigramo dobro

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024

BEOGRAD - Veoma je važno da odigramo dobro, jer igramo protiv sjajnog tima na njihovom terenu, izjavio je danas trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos uoči meča sa Bajernom u 27. kolu Evrolige, prenosi Tanjug.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DAVIDOVAC: Znamo šta nas čeka u Minhenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024

Iskusni košarkaš spreman za duel sa Bajernom...Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Bajerna i dodao da je njegov tim spreman za meč 27. kola Evrolige...- Moja očekivanja su da smo spremni posle ove pauze, imali smo vremena da se oporavimo. Sigurno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.