DAVIDOVAC: Znamo šta nas čeka u Minhenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:40

DAVIDOVAC: Znamo šta nas čeka u Minhenu

Iskusni košarkaš spreman za duel sa Bajernom.

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Bajerna i dodao da je njegov tim spreman za meč 27. kola Evrolige.

- Moja očekivanja su da smo spremni posle ove pauze, imali smo vremena da se oporavimo. Sigurno je da idemo spremni u narednu utakmicu. Što se tiče protivnika, dobra ekipa sa dosta iskusnih igrača, igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u punom sastavu, svi su se vratili iz povrede, tako da očekujem tešku utakmicu - rekao je Davidovac.

Crvena zvezda je na 16. mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 16 poraza, dok je Bajern na 15. poziciji sa skorom 11/15. Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde biće odigrana u petak od 20.30 časova u Minhenu.

Crvena zvezda je u novembru prošle godine na svom terenu pobedila Bajern rezultatom 74:68 u šestom kolu Evrolige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sferopulos: Važno da dobro odigramo dobro protiv Bajerna, Teo neće igrati; Laso: Moramo da budemo dobri u svim segmentima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2024

Veoma je važno da odigramo dobro, jer igramo protiv sjajnog tima na njihovom terenu, izjavio je danas trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos uoči meča sa Bajernom u 27. kolu Evrolige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kad i gde možete da gledate utakmicu Bajerna i Crvene zvezde u Evroligi?

Izvor: Danas, 01.Mar.2024, 07:39

Posle pauze zbog nacionalnih kupova i kvalifikacionih utakmica reprezentacija Evroligi se vraća i Crvena zvezda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.