Vukoičić: Nema kombinatorike, najvažniji je sledeći meč

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: Nema kombinatorike, najvažniji je sledeći meč

Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić uoči gostovanja Olimpiji u Jadranskoj ligi rekao je da ekipa razmišlja samo o prvom sledećem protivniku, jer gledanje unapred može igračima da odvuče pažnju.
Olimpija je bila učesnik Evrolige. Oni su, bez svake sumnje, tim koji najozbiljnije konkuriše za jedno od prva četiri mesta koje vode na fajnal-for. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Olimpija igra jako široko sa puno šuteva za tri poena. Imaju spoljnu liniju koja je vrlo precizna i koja živi od šuta za tri poena – kazao je Vukoičić za sajt kluba.
Prvi deo Jadranske lige ekipa Zvezde završila je na deobi drugog mesta sa Partizanom, a oba tima imaju po 10 pobeda i pet poraza.
Gledanje unapred i sabiranje koliko gostovanja imamo, ko su nam rivali, koga ćemo dočekati kod kuće i kombinatorika takve vrste može samo da nam odvuče pažnju. Iz tog razloga mi se koncentrišemo samo na prvog sledećeg protivnika i ako naš fokus bude bio na mikrocikluse, mislim da imamo mnogo veće šanse da ispunimo ambicije.
Strateg crveno-belih dodao je i da je zimski odmor dobro došao ekipa koja se sada ponovo uželela utakmica i imaće pojačanu motivaciju.
Utakmica 16. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Olimpije igra se sutra od 19 sati ljubljanskoj hali Stožice.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukoičić: Nema kombinatorike, najvažniji je sledeći meč

Izvor: Studio B, 04.Jan.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić uoči sutrašnjeg gostovanja Olimpiji u Jadranskoj ligi rekao je da ekipa razmišlja samo o prvom sledećem protivniku, jer gledanje unapred može igračima da odvuče pažnju. .."Olimpija je bila učesnik Evrolige. Oni su, bez svake sumnje, tim koji...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.