Traore došao u Zvezdu: Srbija je velika košarkaška zemlja, u njoj treba da budeš

Izvor: Blic, 03.Jan.2013, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traore došao u Zvezdu: Srbija je velika košarkaška zemlja, u njoj treba da budeš

Centar košarkaške reprezentacije Francuske Ali Traore stigao je u Beograd, gde je sa KK Crvena zvezda Telekom potpisao ugovor do kraja sezone, uz klauzulu da će sporazum biti aktiviran jedino ako sve bude u redu na predstojećim lekarskim pregledima.

Francuski košarkaš je zbog problema sa letom na beogradski aerodrom Nikola Tesla doputovao sa zakašnjenjem od sat vremena, ali je izrazio veliko zadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je dobio priliku da igra za crveno-bele.

"Nadam se da će mi se dogodoti velike stvari. Crvena zvezda je ambiciozna, ima veoma dobre igrače u sastavu i verujem da ću pomoći ekipi da ostvari visoke ciljeve. Veoma je dobra stvar što ću igrati u Srbiji, ona je velika košarkaška zemlja. Ako želiš da učiš i postaneš bolji igrač, Srbija je mesto gde bi trebalo da budeš. Francuzi su širokog shvatanja i to znaju", rekao je, između ostalog, Traore za "Sportski žurnal".

Traore, visok 2,08 metara, rođen je 1985. godine, ali ga u poslednje vreme muči povreda kolena, zbog koje je ove sezone malo igrao. On će u narednih nekoliko dana biti podvrgnut opsežnim medicinskim testovima na osnovu kojih će biti precizno određeno njegovo zdravstveno stanje. Ipak, prema svim najavama i pregledima koji su ranije obavljeni, Traore se uspešno oporavio od neugodne povrede i trebalo bi da bude veliko pojačanje crveno-belih u reketu.

Prvi meč u 2013. godini košarkaše Crvene zvezde Telekom očekuje već 5. januara u Ljubljani protiv Olimpije.

Povezane vesti: Vukoičić: Ako je to onaj Traore kakav je bio, biće veliko pojačanje
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Traore: Srbija je košarkaška zemlja, u njoj treba da budeš

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Jan.2013

Centar košarkaške reprezentacije Francuske Ali Traore stigao je u Beograd, gdje je sa KK Crvena zvezda Telekom potpisao ugovor do kraja sezone, uz klauzulu da će sporazum biti aktiviran jedino ako sve bude u redu na predstojećim ljekarskim pregledima. Francuski košarkaš je zbog problema sa letom...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.