Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Jan.2013, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traore: Srbija je košarkaška zemlja, u njoj treba da budeš

Centar košarkaške reprezentacije Francuske Ali Traore stigao je u Beograd, gdje je sa KK Crvena zvezda Telekom potpisao ugovor do kraja sezone, uz klauzulu da će sporazum biti aktiviran jedino ako sve bude u redu na predstojećim ljekarskim pregledima. Francuski košarkaš je zbog problema sa letom na beogradski aerodrom Nikola Tesla doputovao sa zakašnjenjem od sat vremena, ali je izrazio veliko zadovoljstvo što je dobio priliku da igra za crveno-bijele. "Nadam se da će mi se dogodoti velike stvari. Crvena zvezda je ambiciozna, ima veoma dobre igrače u sastavu i vjerujem da ću pomoći ekipi da ostvari Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/traore-srbija-je-kosarkaska-zemlja-u-njoj-treba-da-budes.html)
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Traore - Pregledi pa potpis!

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2013

Ali Traore doputovao je u Beograd gde je stigao sa zakašnjenjem zbog problema sa letom, Francuza na narednim danima očekuju lekarski pregledi i potpis ugovora.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.