Vukan Savićević tri godine u Slovanu iz Bratislave

Izvor: Blic, 12.Avg.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukan Savićević tri godine u Slovanu iz Bratislave

Saga Vukana Savićevića u Crvenoj zvezdi je u sredu i definitivno završena. Mladi reprezentativac Crne Gore je potpisao trogodišnji ugovor sa Slovanom iz Bratislave.

On je prilikom odlaska napravio značajan gest za klub pošto je oprostio 120.000 evra na ime zaostalih dugovanja kluba prema njemu, a pored toga Zvezda će inkasirati i 100.000 evra obeštećenja.

Zvezdino dete, Savićević je pre tri godine debitovao za crveno-bele i važio za budućnost kluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Očekivalo se da će klub dobro zaraditi na njegovoj budućoj prodaji, ali to se nije desilo.

Međutim nije uspeo da se nametne u ranijim sezonama i iako je ovo prvenstvo počeo kao standardani prvotimac rešio je da ode iz kluba. Zvezda nije želela da mu pravi problem u želji da se u novoj sredini dokaže i kada je stigla ponuda Slovana sve je brzo završeno.

Savićević je za Zvezdu odigrao 40 mečeva i postigao četiri gola.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.