Vujaklija: Debi iz snova... Ma i bolji

Izvor: Mondo, 22.Jan.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujaklija: Debi iz snova... Ma i bolji

Novi igrač Crvene zvezde na prvom meču upisao je tri gola

Foto: Youtube/printscreen

Crvena zvezda ubedljivo je slavila na pripremnom meču u Sloveniji protiv tamošnjeg drugoligaša Ankarana (7:0).

Duel u Kopru obeležio je Srđan Vujaklija, novajlija u redovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << crveno-belih, koji je u drugom poluvremenu postaigao het-trik.

"Presrećan sam, osećaj je stvarno sjajan. Ovo je debi kao iz snova, a čak ni u snovima se ne dešava uvek da neko postigne tri gola na debiju. Zasluženo smo pobedili, ušli smo u veliki broj stopostotnih šansi, ja lično u tri. Mogao sam i više, ali zadovoljan sam", izjavio je Zvezdin napadač.

Vujaklija je zadovoljan radom ekipe u prvom delu priprema, a posebno mu prijaju utakmice nakon duge pauze.

"Gadna je bila pauza, ali brzo sam ušao u ritam. Ovde se pomalo odužilo, duvao je vetar ali sada se sve smirilo. Sve ide po planu i programu, momci su odlični, kao i stručni štab. Svi su me primili 'kao svog', osećam se kao da sam tu sto godina".

Vujaklija je već na prvom meču istakao kandidaturu za mesto u startnoj postavi.

"Konkurencija je oštra, ali videćemo. Ja sam se danas malo izdvojio", uz osmeh je konstatovao napadač Zvezde.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujaklija: Ovoga nema ni u snovima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2017

"Presrećan sam, osećaj je stvarno sjajan", poručio novi napadač crveno-belih posle het-trika na debiju..Novi napadač Crvene zvezde Srđan Vujaklija učinio je ono o čemu se uglavnom samo mašta - na debiju u dresu srpskog šampiona postigao je het-trik i to za samo 45 minuta provedenih na terenu!...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.