Vujaklija: Ovoga nema ni u snovima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujaklija: Ovoga nema ni u snovima (VIDEO)

"Presrećan sam, osećaj je stvarno sjajan", poručio novi napadač crveno-belih posle het-trika na debiju

Novi napadač Crvene zvezde Srđan Vujaklija učinio je ono o čemu se uglavnom samo mašta - na debiju u dresu srpskog šampiona postigao je het-trik i to za samo 45 minuta provedenih na terenu! Podsetimo, crveno-beli su u subotu u prvom kontrolnom meču na pripremama savladali slovenačkog drugoligaša >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ankaran sa 7:0.

"Presrećan sam, osećaj je stvarno sjajan. Ovo je debi iz snova... Čak ni u snovima se ne dešava uvek da neko postigne tri gola na debiju. Zasluženo smo pobedili, ušli smo u veliki broj stopostotnih šansi, ja lično u tri. Mogao sam i više, ali zadovoljan sam", kazao je bivši fudbaler Borca.

Vujaklija je zadovoljan radom ekipe u prvom delu priprema, a posebno mu prijaju utakmice nakon duge pauze.

"Gadna je bila pauza, ali brzo sam ušao u ritam. Ovde se pomalo odužilo, duvao je vetar, no sada se sve smirilo. Sve ide po planu i programu, momci su odlični, kao i stručni štab".

Golovi su jedan od najvećih aduta u borbi za startnu postavu...

"Konkurencija je oštra, videćemo. Ja sam se juče malo izdvojio", uz osmeh konstatuje Vujaklija.



(foto: crvenazvezdafk.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezdine novajlije otkrile prednosti i mane (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017

Petoricu fudbalera angažovala je Zvezda u dosadašnjem toku zimskog prelaznog roka, a novajlije su se zabavile i otkrile šta su im najveće prednosti i mane u igri...Aktuelni šampion Srbije pojačao je konkurenciju angažovanjem petorice novih igrača, a novajlije se već nalaze u procesu adaptacije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.