Vujadin Savić: Lakazet, Žiru, Ozil... Biće nam čast

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić: Lakazet, Žiru, Ozil... Biće nam čast

„Keln i BATE nisu jači od Krasnodara“, dodao Marko Gobeljić

Nekada Dule, a danas Vujadin!  Navijači Crvene zvezde sigurno se sećaju (ili su bar čuli) kultnih utakmica iz 1979.godine kada je legendarni napadač utišao Hajberi.

Zvezda je preko Arsenala nastavila put ka finalu Kupa UEFA. Sada se Tobdžije vraćaju na Marakanu, a na terenu će biti Savić junior.

„Jako teška grupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << biće nam čast da igramo protiv igrača kao što su Lakazet, Žiru, Ozil...  Totalno sam okrenut derbiju, za nas je veliki uspeh što smo se plasirali u Ligu Evrope. Međutim, pre toga nas čeka derbi“, rekao je Vujadin Savić u izjavi za Arena Sport.

Svi pričaju o Arsenalu i Kelnu, posebno što će ti dueli imati istorijsku crtu. Međutim, u Zvezdinoj grupi stanuje i redovni učesnik grupnih faza BATE Borisov.

„Ozbiljni su. Mnogo ulažu. Međutim, kao što sam rekao. Sada mislimo samo na derbi“

Kratak je bio Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić

„Očekivao sam lakšu grupu, međutim Keln i BATE nisu jači od Krasnodara“, rekao je Gobeljić.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.