Vučić se oglasio povodom pisanja LEkipa da je meč Crvene zvezde i PSŽ-a namešten

Izvor: BKTV News, 15.Okt.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se oglasio povodom pisanja "L'Ekipa" da je meč Crvene zvezde i PSŽ-a namešten

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je policija Srbije od Interpola dobila informacije da se vodi određeni postupak povodom navoda francuskog lista L'ekip o nameštanju utakmice Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde i istakao da on veruje da se radi o neistini, ali da će se ispitati svi detalji.

Policiji je rečeno da su sve informacije u Francuskoj, da će >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << biti nekih informacija, ali vrlo sam skeptičan oko tih napisa, rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

On smatra da se velikim delom radi o neistini, ali će se ispitati sve mogućnosti i da li neko pokušao da ukalja ime kluba i zemlje.

Državni organi će imati potpunu saradanju sa Interpolom i francuskim službama bezbednosti, a ostalo je moje mišljenje i lična spekulacija, rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok! Predsednik Napolija otkrio šta se priča, kako će završiti afera "nameštanje"?!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018

On je danas novinarima rekao da je čuo te informacije u kuloarima, nadajmo se da nisu tačne...Aurelio De Laurentis je danas bio na osnivanju jednog kluba navijača Napolija, glavna tema je Poljak Pjatek, pričao je sa predsednikom Preciozijem o eventualnom transferu, ali Đenova će teško na zimu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.