Šok! Predsednik Napolija otkrio šta se priča, kako će završiti afera nameštanje?!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok! Predsednik Napolija otkrio šta se priča, kako će završiti afera "nameštanje"?!

On je danas novinarima rekao da je čuo te informacije u kuloarima, nadajmo se da nisu tačne.

Aurelio De Laurentis je danas bio na osnivanju jednog kluba navijača Napolija, glavna tema je Poljak Pjatek, pričao je sa predsednikom Preciozijem o eventualnom transferu, ali Đenova će teško na zimu pustiti sjajnog napadača koga sada žele najveći klubovi.

Takođe, De Laurentis je otkrio da će Anćeloti produžiti ugovor, da je on trener za duži period, a neizbežno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pitanje o sumnjama u nameštanje utakmice između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde.

Šta će se desiti?



"Ništa nije zvanično, ali sam juče čuo da će sve krenuti od nule, odnosno da će tri tima igrati između sebe od početka"
, rekao je De Laurentis novinarima.

On nije pomenuo izvor, ali da li to znači da je Zvezda osuđena i bez suđenja i da se već priča o izbacivanju. To bi značilo da se grupa "resetuje" i da će do kraja Liverpul, Napoli, PSŽ krenuti od nule i igrati ponovo međusobne mečeve.

I dalje ostaje sumnja, istraga je u toku, eksperti smatraju da su stvari prilično nejasne i neverovatne, a i sami igrači PSŽ tvrde da nisu primetili ništa čudno. Ali, istraga je otvorena...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DE LAURENTIS OTKRIO ŠOKANTAN SCENARIO! Predsednik Napolija: Čuo sam šta će se desiti ukoliko izbace Zvezdu iz Lige šampiona! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Okt.2018

Posle skandaloznog natpisa francuskog lsita ''Lekip'' o navodnom nameštanju utakmice Crvene zvezde i PSŽ u javnosti se podigla velika prašina. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.