Vučić: Neću da budem opozicija klubu koji volim, Zvezda neće izgubiti nijedno sponzorstvo!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Neću da budem opozicija klubu koji volim, Zvezda neće izgubiti nijedno sponzorstvo!

"Nikada niko ni na koji način neće da se sveti bilo kome iz bilo kog razloga", poručio premijer

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga dešavanja u Crvenoj zvezdi, iako je njen navijač, ne interesuju i da ne želi da se u to meša, ali je primetio da je situacija u tom klubu neuporedivo bolja nego pre dve ili tri godine.

"Nikada nisam krio da navijam za Zvezdu. Nikada neću biti opozicija klubu koji volim, nikada neću da ga kritikujem. Ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lično u sve to da se mešam, to je moje pravo i lična odluka koja se neće promeniti", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je da Crvena zvezda neće imati nikakve loše posledice od države, da je država u taj klub mnogo uložila i da oni imaju velika sponzorstva, te da neće izgubiti nijedan od ugovorenih sponzorstava.

"Država je mnogo dala i pomagala Fudbalskom klubu Crvena zvezda, i košarkaškim klubovima Zvezdi i Parizanu, pomagala je i manje Fudbalskom klubu Partizan'. Zvezda neće nikada izgubiti nijedno od ugovorenih sponzorstava. Nikada niko ni na koji način neće da se sveti bilo kome iz bilo kog razloga", rekao je premijer.

Vučić je dodao i da je stanje u klub u sa Marakane mnogo bolje nego pre dve ili tri godine, te da to potvrđuje činjenica da je dug sa 55 miliona pao za 12 miliona, a da je u jednoj sezoni taj klub bio prvak države, odnosno u sledećoj drugi na tabeli.

Premijer je na kraju Partizanu i Vojvodini čestitao na velikom uspehu na međunarodnom planu.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vučić: Nikad nisam krio da navijam za Zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2015

Situacija u FK Crvena zvezda je bolja nego što je bila pre dve godine, tvrdi premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je na konferenciji za novinare u Vladi, između ostalog, govorio i o novonastaloj situaciji u Ljutice Bogdana 1..."Veliki vođa" otklonio je sumnje oko eventualnog preuzimanja fudbalske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.