Vučelić poziva nadležne da reaguju: Sve se vidi, sve se zna, od Niša do Beograda

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić poziva nadležne da reaguju: ''Sve se vidi, sve se zna, od Niša do Beograda''

Prvi čovek crno-belih nije mogao da prećuti najnovija dešavanja u Linglong Superligi u prethodna dva dana.

Posle dvonedeljne pauze, Linglong Superliga Srbije nastavljena je u petak scenama dostojnim nekog od aktuelnih rijaliti šou programa u Srbiji.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović imao je dosad neviđeni izliv besa na utakmici protiv njegovog doskorašnjeg kluba Radničkog iz Niša i tom prilikom je zapretio da će ''sve reći'' o ''nameštenim utakmicama''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Dan posle, ali i danas, najviše se priča o jedanaestercima dosuđenim u korist Crvene zvezde, u finišu meča protiv Inđije, koja je do 89. minuta vodila sa 1:0 na ''Marakani''.

Zvezda je na kraju okrenula na 2:1, oba penala realizovao je Pavkov, ali veliki deo javnosti šokiran je najpre odlukom sudije da pokaže na belu tačku za prekršaj van kaznenog prostora, a onda i neverovatnim potezom golmana Inđije, koji je Zvezdinu izgubljenu loptu ''pretvorio'' u prekršaj za najstrožu kaznu.

Sve to su pomno ispratili i u Partizanu, pa je danas reagovao i predsednik kluba iz Humske Milorad Vučelić u izjavi ''Novostima''.

''U poslednja dva dana mnogo toga je izašlo na videlo - od Niša do Beograda.







Niko više ne može da kaže da nije znao i da nije informisan jer je selektivna neinformisanost takođe vrsta loše politike.







Sada se sve vidi i sve se zna, pa su na potezu nadležni. Partizan će sa svojim timom igrati fudbal. To znamo, a za druge 'radnje' nismo sposobni niti hoćemo da se osposobljavamo'', poručio je Vučelić.

Posle sinoćnje utakmice u Beogradu, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela poručio je da se Zvezda zalaže za uvođenje VAR tehnologije, što je bio još jedan razlog za ''repliku'' iz Humske.



''To je do sada bila uzaludna borba, jer su svi drugi bili protiv VAR-a. Ohrabrujuće je što se tek danas Crvena zvezda priključuje našoj inicijativi'', naglašava Vučelić, uz opasku da se Partizan ''godinama bori za regularnost takmičenja''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sećate li se kako je FSS svojevremeno kaznio Marka Nikolića? Kako će onda Lalatović da prođe?

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 13:08

Biće zanimljivo videti reakciju nadležnih iz FSS...Proteklo, osmo kolo Linglong Superlige Srbije, između ostalog je obeleženo i incidentom u Nišu, gde je u glavnoj ulozi bio trener Vojvodine Nenad Lalatović...On je tokom samo 45 minuta utakmice ulazio u verbalne sukobe i sa trenerom protivničke...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.