Sećate li se kako je FSS svojevremeno kaznio Marka Nikolića? Kako će onda Lalatović da prođe?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.09.2019.
13:06
Izvor: Sportske.net

Biće zanimljivo videti reakciju nadležnih iz FSS.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Proteklo, osmo kolo Linglong Superlige Srbije, između ostalog je obeleženo i incidentom u Nišu, gde je u glavnoj ulozi bio trener Vojvodine Nenad Lalatović.

On je tokom samo 45 minuta utakmice ulazio u verbalne sukobe i sa trenerom protivničke ekipe Miloradom Kosanovićem, pojedinim gledaocima, sudijama, zbog čega je kažnjen isključenjem pred početak drugog poluvremena.

Tom prilikom se najviše razbesneo, a kamera je snimila trenutak kada Lalatović nekome na tribinama poručuje da će ''sve da kaže o nameštenim utakmicama''.

Dosta materijala imaće Disciplinska komisija FSS, a mnogi se pitaju kakvu bi odluku mogla da donese u vezi Lalatovića.


Podsetimo, Nikoliću se tada na teret stavilo ''nesportsko ponašanje prema arbitrima i neovlašćen ulazak u svlačionicu posle utakmice'', ali treba dodati i da je Nikolić tada pogođen i petardom sa tribina.

''Marko Nikolić je takođe u tekućem delu šampionata često ponavljao prekršaje i zbog toga je kažnjavan. Poslednja uslovna kazna mu je upravo istekla, pa je ka i njemu odlučivano kao prema nekome ko je ponavljao greške.

Kazna treneru Nikoliću počinje da teče od momenta izricanja mere suspenzije, znači od 11. decembra 2014. godine'', objasnio je tada predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović, krajem decembra 2014. godine.

Lalatović je i prethodnih sezona imao slične ispade, pa će biti zanimljivo videti da li će mu i to biti dodatna, otežavajuća okolnost prilikom donošenja odluke disciplinskih organa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 16.09.2019
17:04

2 dana je prošlo, a nadležni državni organi još nisu reagovali nakon optužbe Lalatovića na račun radničkog o nameštanju utakmica. Sećamo se odlično na koje dve utakmice je izbegao da sedi na klupi, obe protiv zvezde. Za(š)to nekome ne odgovara da se sazna istina?!

avatar
Man united
Tuesday, 17.09.2019
19:07

Ти и остали Пантићевци сваки дан по 50 пута оптужујете за намештање. И то не у афекту као Лалатовић. Па, не видим да државни органи раде ишта по том питању. А Звезду чак и овде видиш иако вест нема везе са Звездом. Ал, добро, већ смо навикли да ти је у мислима само Звезда Црвена.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 16.09.2019
15:47

A niste napisali sto je kaznjen za vreme pauze super lige i to mu se racunalo u kaznu...licemeri jedni.Kako god Lalat ce sad biti kaznjen malo jace sve zato sto mnogo prica,sredice Tončev to.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 16.09.2019
13:38

Ajmo Lalate progovori xaxax.
Avlijanerska ceta Zvezdana Terzica je celo leto pricala kako je Radnicki zasluzeno bio drugi, a onda dodje Flora i Fauna i pokaze kvalitet drugoplasirane ekipe u Srbiji, a kao slag na tortu Nenad Lalatovic kaze da ce sve reci o namestenim utakmicama.
Kako bedu argumentovano ponizavamo.
P.S: Lalate dostavi nam lekarsko uverenje, da vidimo od koje si misteriozne bolesti bolovao onomad kad nisi sedeo na klupi protiv Crvene Zvezde, dok si vodio Radnicki.

avatar
JazavacPredSudom
Monday, 16.09.2019
13:26

A šta je sa utakmicom czv - Inđija? Ima li ikakvih reakcija oko penala?

avatar
ŠDanilo
Monday, 16.09.2019
17:13

Misliš o devetnaestercu?

avatar
Südkurve München
Monday, 16.09.2019
13:10

Marko Nikolic, covek koji kaze: "Je l' sudija svirao penal ? Onda je penal".