Vreme je za Dejana Joveljića

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za Dejana Joveljića

Omladinsku konkurenciju je prerastao

Najavili smo još pre dve nedelje, a sada se i obistinilo: Dejan Joveljić je posle još nekoliko ubedljivih partija na omladinskom nivou prekomandovan u prvi tim Crvene zvezde.

Prostor za 18-godišnjeg napadača otvorio se posle odlaska Vanje Vučićevića na pozajmicu u čačanski Borac, pa će Joveljić (klasa 1999) sada biti treći >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zvezdin špic iza Ričmonda Boaćija i Aleksandra Pešića.

Tek da podsetimo, Joveljić je u dve prve utakmice u Omladinskoj ligi Srbije postigao dva het-trika, odnosno ukupno šest golova. Imao je zapaženu rolu igrajući za reprezentaciju na turniru Stevan Ćele Vilotić, pošto je u finalu sa Izraelom ušao sa klupe u 70. minutu i sa dva pogotka Orlićima doneo pobedu od 3:1.

Omladinsku konkurenciju odavno je prerastao. Vreme je da se pokaže na seniorskoj sceni.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.