Vreme je da mu navijači čestitaju i oproste se od njega: Oglasio se budući tata Hugo!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je da mu navijači čestitaju i oproste se od njega: Oglasio se budući tata Hugo!

Foto: Marko Todorović

Po svemu sudeći, Hugo Vijeira broji poslednje dane u Crvenoj zvezdi. Ta tema mu sada nije prioritetna, pošto će Portugalac uskoro postati otac.

Njegova devojka Nina Aleksić iz Novog Sada u petom he mesecu trudnoće, a potvrdu ove informacije dao je i sportski direktor Zvezde, Blažo Raosavljević, koji kaže da Vieira najverovatnije odlazi u januaru.

- Istina je! Postaću >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << otac i srećan sam zbog toga - rekao je fudbaler, jedan od najzaslužnijih za to što su crveno-beli aktuelni šampioni Srbije.

Za sada mu je najvažnije da Nina i beba budu dobro, i nemaju još ideju o polu i imenu deteta.

- O tome sad uopšte ne razmišljam. Ima vremena za to.

Za njega je epizoda u Zvezdi već završena.

- Mislim da neću igrati u subotu, pa ni u sredu. Nažalost, povreda mi ne dozvoljava da još jednom obučem Zvezdin dres - jasan je Vieira.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO SE OGLASIO VIJEIRA: Navijači mu čestitaju, a on ih razočarao odgovorom!

Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2016

Hugo Vijeira odavno više nije među ljubimcima crveno-bele publike, a posle ovoga će ga i definitivno staviti ‘u arhivu’ Zvezdinih igrača.. . Hugo Vijeira je ovih dana dobio zaista lepe vesti. One najlepše! Sa svojom aktuelnom devojkom Ninom Aleksić dobiće dete.. – Istina je! Postaću otac...

Nastavak na HotSport.rs...

UGO VIJERA USKORO POSTAJE TATA: Nina će mi roditi Srbina

Izvor: Kurir, 10.Dec.2016

...Odlazeći fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira srećan je što će uskoro postati otac!..Portugalac je za Kurir potvrdio da je njegova devojka Nina Aleksić trudna..- Istina je! Postaću otac i srećan sam zbog toga - rekao je za naš list Ugo Vijeira..Pokušali smo da saznamo da li Ugo i Nina čekaju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.