Vranješ potpisao!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranješ potpisao!

Ugovor na godinu i po dana

Čekali su ga u Crvenoj zvezdi, a dočekali su ga atinski žuto-crni. Bosanski internacionalac Ognjen Vranješ je danas potpisao ugovor za AEK iz Atine.

Posle raskida saradnje sa ruskim Tomom, postojala je opcija da se Vranješ vrati u Crvenu zvezdu koja je bila zainteresovana za njegove usluge, ali se ipak odlučio za AEK. U >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << grčki klub je došao kao želja direktora Dušana Bajevića koji je pratio njegove igre u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Vranješ je juče poršao lekarske preglede u grčkom klubu, a danas je stavio parafa na jednoipogodišnju saradnju i predstavljen je kao najnovija akvizicija atinskog kluba. U novom klubu će nositi dres sa brojem četiri. Stigao je kao zamena za engleskog defanzivca Džoliona Leskota koji je nedavno raskinuo saradnju sa žuto-crnima.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vranješ potpisao - Zvezda 'praznih šaka'!

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2016

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izgubio je bitku za novog štopera, pošto je bivši trener crveno-belih Dušan Bajević imao bolju ponudu za Ognjena Vranješa...Prethodne subote navijače Crvene zvezde obradovala je vest da Zvezdan Terzić pregovara sa reprezentativcem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.