Voša sjajna u derbiju protiv Radničkog, TSC slavio u Šapcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša sjajna u derbiju protiv Radničkog, TSC slavio u Šapcu

Fudbaleri novosadske Vojvodine savladali su večeras Radnički iz Niša 3:0 (1:0) u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Debi novog trenera Nišlija Radoslava Bataka "pokvarili" su dvostruki strelac Momčilo Mrkaić i Miljan Vukadinović.

Vojvodina je povela već u prvom minutu. Sa desne strane, dobro je centrirao Stojković, a u šesnaestercu Radničkog, loptu je glavom odlično zahvatio Mrkaić i prosledio je iza leđa golmana Ristića.

U 15. minutu, Voša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je lako mogla do drugog pogotka, posle slobodnog udarca sa oko 25 metara koji je izveo Drinčić, ali je Ristić odbranio. Vojvodina je bila tim koji je imao veći posed lopte i uspela je da prenese igru na polovinu rivala, ali su prave prilike izostajale.

Međutim, u 69. minutu, crveno-beli su uvećali vođstvo. Vukadinović je prošao pored jednog od igrača Radničkog i fantastičnim udarcem sa oko 23-24 metra iskosa pogodio dalje rašlje golmana Ristića.

Tek od tog trenutka, Radnički je uspeo da uspostavi ravnotežu u igri, ali pravih prilika nije bilo. Na drugoj strani, u 91. minutu, Mrkaić je ponovo zatresao mrežu.

Đorđević je odlično prošao po levoj strani i odigrao povratni pas do Mrkaića, koji je preciznim udarcem sa desetak metara iskosa postavio konačan rezultat.

Čukarički je pobedom protiv Voždovca od 2:1 (2:0) prekinuo seriju od četiri uzastopna poraza, dok su Rad i Javor remizirali na Banjici 1:1.

TSC je slavio u Šapcu protiv Mačve 1:0, a istim rezultatom Radnik je u Kruševcu savladao Napredak.

Ostali rezultati:

Spartak - Mladost 3:1, Inđija - Crvena zvezda 1:1, Partizan - Proleter 3:1.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Čukaričkog: ''Dođu tako neke utakmice kao protiv Zvezde...''

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 16:49

Gde je zapelo protiv šampiona?..Na početku drugog dela sezone očekivao se znatno jači otpor ekipe Čukaričkog aktuelnom prvaku države Crvenoj zvezdi, ali crveno-beli su na debiju novog trenera Dejana Stankovića već za petnaestak minuta završili posao na Banovom brdu i slavili sa 2:0...Potom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.