Izvor: Njuz.net, 26.Avg.2017, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije traži da građani zaborave na odlučujući gol Darka Pančeva u Bariju

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 22. avgust 2017, (Njuz) – Usled velike diplomatske krize između Srbije i Makedonije, koja je dovela do povlačenja našeg diplomatskog osoblje iz ove države, Srbija od svojih građana zahteva da momentalno zaborave i na odlučujući gol Darka Pančeva za Crvenu zvezdu u finalu u Bariju 1991. godine, navodi se u Vladi Srbije.
Kako saznaje Njuz, do kraja dana će biti povučeni i svi snimci penalne serije između Crvene zvezde i Olimpika iz Marseja, i oni će biti vraćeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << na Youtube tek nakon što se sa njih obriše poslednja penal serija.
– Ubuduće će se pričati da je Crvena zvezda savladala Olimpik nakon četvrte serije, pogotkom Siniše Mihajlovića sa bele tačke – izjavio je naš izvor iz vlade, koji je tražio da ostane anoniman.
Prema njegovim rečima, ideja je bila da se iznova snimi i audio komentar Milojka Pantića koji bi glasio “Siniša Mihajović… Crvena zvezda je šampion Evrope! Crvena zvezda je pobednik Kupa evropskih šampoina! Najveći uspeh jugoslovenskog klupskog fudbala! Siniša, Siniša, Siniša!”, ali su odustali jer im je Milojko Pantić spustio slušalicu.
– Videćemo sa Lazom Ristovskim i Mikijem Manojloviće, da li možda neko od njih zna da imitira glas Milojka Pantića – dodaje naš sagovornik.
Marko Dražić

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jutjub

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Povučene sve SAT patrole do Grčke preko Makedonije

Izvor: Njuz.net, 26.Avg.2017

BEOGRAD, 22. avgust 2017, (Njuz) – Vlada Srbije usvojila je Uredbu kojom se povlače sve SAT patrole koje je Mirko Alvirović proteklih godina snimio od Srbije do Grčke preko Makedonije. Ova odluka biće na snazi do daljeg.. Kako se navodi u saopštenju Vlade, apeluje se na građane koji planiraju...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.