Vildosa: Moja trenutna budućnost je u Beogradu, mogao bih da igram u Italiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2023, 19:06

Vildosa: Moja trenutna budućnost je u Beogradu, mogao bih da igram u Italiji

Košarkaš Crvene zvezde Argentinac Luka Vildosa izjavio je danas da bi jednog dana mogao da zaigra za neki italijanski klub, prenosi "Basket njuz".

Vildosa je u oktobru prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Argentinski košarkaš ima i italijanski pasoš.

"Moja trenutna budućnost je u Beogradu, ovde mi je sjajno. Igranje u Italiji? Zašto da ne! Imam italijanski pasoš, tako da bih igrao kao domaći košarkaš. Nikada ne recite nikad", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Vildosa za "Eleven sports Italija".

Vildosa je prokomentarisao status sunarodnika Fakunda Kampaca, koji je nedavno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. On do kraja februara ne može da nastupa za "crveno-bele" u Evroligi.

"Fakundo ima tešku situaciju. Hteo je da dođe ovde da igra zajedno sa mnom i ostatkom ekipe. Nisam siguran šta se tačno dogodilo, ali moramo da čekamo do marta. Tada će svi da vide koliko Fakundo može da bude dominantan", poručio je Vildosa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vildoza: Moja trenutna budućnost je u Beogradu, mogao bih da igram u Italiji

Izvor: RTS, 31.Jan.2023

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza izjavio je da njegova budućnost u vezi sa igranjem za crveno-bele u Beogradu, ali ne isključuje mogućnost igranja u nekom od klubova iz Italije, budući da poseduje pasoš te države, prenosi Basket njuz. . Vildoza je u oktobru prošle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.