Veterani podržali kandidaturu Mijailovića

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veterani podržali kandidaturu Mijailovića

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović dobio je podršku crveno-belih veterana uoči predstojećih izbora za predsednika kluba, prenosi zvaničan sajt.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radna zajednica i veterani podržali Mijailovića

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018

Aktuelni predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović dobio je podršku veterana i radne zajednice pred izbore zakazane za predstojeći vikend...Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće naredne nedelje novog predsednika, a kako je jedina kandidatura stigla od aktuelnog prvog čoveka kluba iz Ljutice...

Nastavak na Sportske.net...

SVETOZAR MIJAILOVIĆ: Crvena zvezda svake godine mora da igra Ligu šampiona! (FOTO)

Izvor: Kurir, 06.Dec.2018, 08:27

Prvi čovek crveno-belih tvrdi da je klub na zdravim nogama zahvaljujući igrama u Evropi i da će u narednom periodu biti izgrađen internat za omladinsku školu, kao i modernizovan stadion "Rajko Mitić"

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.