Vest koja se neće svideti delu Zvezdinih navijača

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest koja se neće svideti delu Zvezdinih navijača

Nažalost, po ovom pitanju ne odlučuje FK Crvena zvezda već Fudbalski savez Srbije.

Stadion FK Crvena zvezda u četvrtak će biti poprište finala Kupa Srbije u fudbalu, ali neće klub iz Ljutice Bogdana biti organizator.

Pošto se najmasovnije takmičenje nalazi pod ingerencijom Fudbalskog saveza Srbje, finale organizuje krovna organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << srpskog fudbala.

Zbog toga sezonske karte koje navijači Crvene zvezde poseduju neće važiti za finale Kupa!

Karte su danas puštene u prodaju na blagajnama stadiona "Rajko Mitić". Blagajne će danas i u sredu raditi od 11 do 19 sati, a na dan utakmice karte će se prodavati od 11 časova do početka susreta.



Cene ulaznica su:


Sever: 500 dinara

Istok: 1.000 dinara

Zapad bočno: 1.200 dinara

Zapad centar: 1.500 dinara

Navijači Partizana karte će kupovati na blagajnama stadiona u Humskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tri odeljka na južnoj tribini za navijače Partizana

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019

Navijačima Partizana biće omogućeno da kupe ulaznice za finale Kupa Srbije na više punktova, uključujući stadion u Humskoj ulici. Organizator finalnog meča na stadionu Crvene zvezde je Fudbalski savez Srbije...Foto: MN Press..Navijači FK Partizan, podeljeni u tri frakcije, opet će biti smešteni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.