Tri odeljka na južnoj tribini za navijače Partizana

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri odeljka na južnoj tribini za navijače Partizana

Navijačima Partizana biće omogućeno da kupe ulaznice za finale Kupa Srbije na više punktova, uključujući stadion u Humskoj ulici. Organizator finalnog meča na stadionu Crvene zvezde je Fudbalski savez Srbije.

Foto: MN Press

Navijači FK Partizan, podeljeni u tri frakcije, opet će biti smešteni u različitim delovima južne tribine stadiona Crvene zvezde, u četvrtak na finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kupa Srbije (početak utakmice u 19 časova).

Ovakva situacija već je viđena u nekoliko prethodnih derbija čiji je domaćin bila Crvena zvezda.

Ulaznice za sektore namenjene navijačima Partizana mogu se kupiti u sredu i četvrtak na blagajnama stadiona u Humskoj od 10 do 18 časova. Karte za južnu tribinu koštaju 500 dinara, za istočnu 1.000 dinara, a za zapadnu 1.200 dinara (bočni delovi).

- JUG Sektor 1 - (navijačka grupa ZABRANJENI) - 500 dinara.

- JUG Sektori 3-5 - (navijačka grupa JUŽNA TRIBINA) - 500 dinara.

- JUG Sektor 7 - (navijačka grupa PARTIZANOVCI)  - 500 dinara.

- ISTOK Sektor 6 - 1.000 dinara

- ZAPAD Sektor 1 - 1.200 dinara.

U toku srede ulaznice će se prodavati i u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu u Bulevaru Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza Medigrup bolnice) u radnom vremenu od 9 do 18 časova.

Napomena je i da se ulaznice mogu kupiti samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), a maksimimalan broj ulaznica po kupcu je 4.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.