Venger: Igrali smo protiv dobre Zvezde pred fantastičnim navijačima

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: "Igrali smo protiv dobre Zvezde pred fantastičnim navijačima"

Trener Arsenala hvali mentalitet svoje ekipe, ali i igru domaćina.

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da je njegov tim večeras igrao protiv kvalitetnog protivnika, ali da je na kraju pobedio Crvenu zvezdu zbog mentaliteta tima.

"Verujem da je utakmica bila jako teška u ovako uzavreloj atmosferi. Nastavljali smo, pokušavali smo da dobijemo utakmicu, ali i oni su. Igrali smo protiv dobre Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezde. To je tim koji je opasan iz kontri. Na kraju smo pobedili zbog mentaliteta tima", rekao je Venger.

Arsenal je slavio 1:0 golom Žirua, koga maltene nije bilo tokm cele utakmice.

"Žiru je igrač koji u jednom trenutku zablista. Žiru je nastavio da veruje. Kad je teško, u trenucima kada ne očekujete da zablista, on se pojavi i rešava. Tako je bilo i sada", rekao je Venger.

On je ocenio da je utakmicu dobila dobra odbrana njegovog tima, ali je govorio i o atmosferi u Beogradu.

"Navijači su čudesni i fantastični. Crvena zvezda je veliki klub, ogroman ovde, sa bogatom istorijom. Ovde ljudi poznaju fudbal i imaju strasti prema njemu, što se videlo večeras", rekao je Venger.

O Zvezdi...

"Tim igra u visokom ritmu, vrlo je kompaktan i moram da priznam da nisam očekivao ovako jak otpor. Igraju dobro u tranziciji, vrlo su brzi u kontri, a intenzitet kojim igraju svih 90 minuta je izuzetan", rekao je Venger.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.