Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2020, 21:54

Veliko priznanje za marketing tim Crvene zvezde

Drugo mesto za marketinšku strategiju ’’Together we stand, togeter we can’’

Poznato je da u današnjem sportu i svetu poslovanja dobar marketing predstavlja više od pola posla na polju promocije, strateškog razvoja i rasta jedne celine.

Upravo su ljudi u košarkaškom klubu Crvena zvezda poslednjih godina obratili posebnu pažnju na ovaj modalitet rada, zbog čega je klub sa Malog Kalemegdana prepoznat kao izuzetan košarkaški brend i u svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << marketinga. Zbog toga je kao trešnjica na vrhu torte došla druga nagrada za marketinšku strategiju ’’Together we stand, togeter we can’’ u konkurenciji članova Evroligine porodice...

"Vredan i predan rad menadžmenta kluba KK Crvena zvezda mts naišao je na snažan odjek. U žestokoj konkurenciji svih ekipa evroligaške porodice marketinška strategija ’’Together we stand, togeter we can’’ zauzela je visoko drugo mesto. Protekla sezona nije bila idealna, nažalost prerano je i okončana, a u okolnostima kakve su zadesile čitavu planetu nije bilo nimalo lako, kao što nije ni sada jer globalna borba protiv virusa Covid-19 i dalje traje. Rad u takvim uslovima iziskivao je mnogo napora, a uprava i menadžment Crvene zvezde pokazali su nebrojano puta u prethodnoj deceniji da pred najvećim izazovima nikada ne ustukne.

Tako nije bilo ni sada, a uspešna je, iako veoma turbulentna, godina u kojoj proslavljamo 75 godina postojanja naše Crvene zvezde. Svesni svoje istorije, simbola države i grada gde je rođena jedna velika priča i jedna velika veza između nas i nje, tražili smo najbolji način da celoj Evropi predstavimo svu veličinu i snagu Crvene zvezde. Utisak je da smo i pronašli, iako to mogu u potpunosti da prepoznaju samo oni koji to u sebi osećaju, ostali mogu da posmatraju i da se tome dive. Nismo im uskratili tu priliku.

Na utakmici između Crvene zvezde mts i Anadolu Efesa bio je momenat da zajedno ponosno stanemo ispred srebrnog trofeja za najbolju marketinšku strategiju u Evroliginoj porodici. Sudbina se poigrala da to bude baš na utakmici protiv Efesa čija je strategija u tesnoj borbi odnela prvo mesto, nimalo nezasluženo.

Iskoristićemo ove redove da se u ime celokupne organizacije još jednom zahvalimo svim zaposlenima u klubu, kao i spoljnim saradnicima, ali isto tako i sponzorima i partnerima kluba koji su bili nemerljiv faktor u svakom poduhvatu KK Crvena zvezda mts i u protekloj sezoni. KK Crvena zvezda mts ovom prilikom se zahvaljuje zaposlenima, spoljnim saradnicima i volonterima koji su uneli veliku energiju i znanje u gotovo svaki projekat Crvene zvezde.Na prvom mestu istaći ćemo marketing tim Crvene zvezde koji čine direktor marketinga Janko Stanković, zatim Marko Pavlović, Igor Vujičin, Milan Đurov, Đorđe Kostić i Kosta Vasić.

Ipak, nikako ne smemo izostaviti i celokupnu upravu na čelu sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem, direktora Kluba Filipa Sunturlića, kao i menadžment koji su svojim modernim shvatanjem poslovanja u mnogome olakšali rad marketing sektoru obezbedivši mu neophodne uslove. Tu su još: Nemanja Vasiljević, Sonja Đoković, Vuk Stevanović… Pomenućemo i spoljne saradnike koji svakodnevno daju nemerljiv doprinos u radu Crvene zvezde: Miloš Šakan, Milan Bošković, Marko Mađarev, Saša i Stefan Đurović, Petar Jandrić, Sale Marinković, Nikola Janković, Miško Čeperković, Đorđe Janjić, Dragoslav Žarković… Svi oni su dali veliki doprinos u dostizanju nivoa na kom je Crvena zvezda danas. S toga, veliko hvala u ime KK Crvena zvezda mts!

Srebro iz Barselone za sve u klubu sija zlatnim sjajem jer je to uspeh kakvim niko iz regiona ne može da se podiči, a istovremeno i najbolja potvrda za uloženi trud. Trebalo bi pomenuti i da je 2017. godine Crvena zvezda osvojila treće mesto u izboru ’’Devotion Marketing Awards’’, a tada je od predsednika Evrolige Đordi Bartomea sadašnji direktor kluba Filip Sunturlić preuzeo bronzani trofej. Naučeni smo da uvek težimo boljem, da pojurimo prvo mesto. Tako se odrastalo u Zemlji košarke, u zemlji šampiona. Mi zajedno stojimo i zajedno možemo.

Zvezdaši, nastavite da bodrite svoju Crvenu zvezdu. Svaki klupski uspeh, na terenu i organizacioni jer i vaš. To nije fraza jer bez vaše pomoći koja je uvek svesrdna i beskompromisna Crvena zvezda ne bi bila u vrhu gde svi znamo da i pripada", stoji u saopštenju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.