Večera u Zagrebu: Terzić i Ibanjez oči u oči!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večera u Zagrebu: Terzić i Ibanjez oči u oči!

Ibanjezov menadžer i tast Darko Alegić u izjavi za naš portal kaže da će tražiti garancije od funkcionera Zvezde i da igrač ne može da živi od obećanja

Prva reakcija zastupnika Luisa Ibanjeza je bila negativna, ali odgovorni iz Ljutice Bogdana rešeni su da pojačaju pritisak na levonogog Argentinaca koji je sedam godina žario i palio u dresu zagrebačkog Dinama. Mada je tast potencijalnog pojačanja Crvene zvezde, a ujedno i menadžer, Darko Alegić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poručio Zvezdanu Terziću da ne polazi put Zagreba, večeras će biti poznato da li će Crvena zvezda dobiti kapitalno pojačanje na poziciji levog beka.

Prvi oprativac Crvene zvezde imaćže sastanak sa zastupnicima Luisa Ibanjeza na kojem će jasno da im predoči ponudu crveno-belih. I ne samo: pokušaće da ih ubedi da bi za karijeru brzonogog Argentinca bilo najbolje da sezonu provede u Beogradu i rehabilituje karijeru.

"Tačno je, čekam gospodina Terzića na večeri u Zagrebu. Posle rastanka sa Đerom moj zet je slobodan igrač i može da razgovora sa zainteresovanim klubovima. Do nas su došle oprečne informacije o finansijskom stanju u Crvenoj zvezdi. Izvori iz Beograda mi kažu da u tom klubu nema para za igrače, drugi me, pak, ubeđuju u drugačiju priču, govore mi da je određeni novac ušao u klub. Lepo je što je Ibanjez na radaru tako velikog kluba, ali imaćemo svoje uslove", kaže u razgovoru za MOZZART SPORT Darko Alegić, menadžer i tast Luisa Ibanjeza.

Jasno je šta u celoj priči "svrbi" Luisa i njegove zastupnike.

"Tražićemo od gospodina Terzića da nam ponudi garancije. Hoćemo da budemo sigurni da će Luis u Beogradu na vreme da prima novac. Znate, on je igrao šest godina u Dinamu, i plata mu nikada nije kasnila. Ni dan. Ne znam da li je to moguće u Crvenoj zvezdi. Moj zet ima porodicu i sigurno ne može da živi od obećanja, ili vazduha", naveo je Alegić.

Iako je ishod sastanka nepoznat, menadžer iskusnog Argentinca je počastvovan pozivom iz Beograda.

"Lepo je kada se za vašeg igrača interesuje klub kao što je Zvezda. Za Luisa bi bilo sjajno da igračku biografiju oplemeni potpisom za takav klub, koji bi sa novcem Dinama, bio ala u evropskim okvirima. Ali opet ponavljam. Na sastanku sa gospodinom Terzićem ću insistirati na garancijama. Svi mi znamo lepo da pričamo, da vidimo kakvi smo na delu", poručio je on.

Ibanjez ima poziv i Mehelena.

"Da, gospodin Aleksandar Janković ga odlično poznaje. Vidi ga kao idealnu zamenu za Ivana Obradovića. To nam je opcija broj jedan. Ali da sačekamo sastanak za Zvezdom. Veliki klub treba uvek ispoštovati", jasan je Alegić.

(FOTO: Action Images i MN Press)
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.