Već su sarađivali: Vladan Milojević za beka dovodi bivšeg igrača BARSELONE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2023, 23:18

Već su sarađivali: Vladan Milojević za beka dovodi bivšeg igrača BARSELONE?!

Crvenoj zvezdi manjka igrača na poziciji koju igra Nigerijac.

Vladan Milojević se vratio u Crvenu zvezdu posle četiri godine i na svoja leđa nabacio veliki teret. Od proslavljenog stručnjaka se očekuje da povrati tim na pobednički kolosek i uspehe približi onima koje je imao u prvom mandatu na klupi crveno-belih.

Barak Bahar je iza sebe ostavio tim koji ne deluje uravnoteženo, sa dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadačkih opcija i ne previše u defanzivnoj liniji.

Zvezda će verovatno pokušati da tokom zime obezbedi dodatne opcije na bekovima, a u kiparskoj javnosti se šuška da bi Milojević sa sobom u Ljutice Bogdana mogao da povede desnog beka Godsvila Ekpoloa s kojim je sarađivao u Apolonu iz Limasola.

Tokom jeseni Bahar je na desnoj strani koristio najčešće mladog Kostu Nedeljkovića, kao i Srđana Mijailovića kome to nikako nije prirodna pozicija, pa je jasno da je novi čovek neophodan.

Ekpolo (28) spada u najkonstantnije fudbalere Apolona, a ugovor mu ističe na kraju ove sezone, pa se navodi kako bi ipak Zvezda mogla da sačeka taj period i bez nadoknade dovede Nigerijca u svoje redove.

Desni bek i štoper po potrebi, Godvil Ekpolo je proveo devet godina u omladinskoj školi Barselone, još dve u Barseloni B, ali nikad nije obukao dres prvog tima Katalonaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.