Vanja bi kao Luka Jović (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja bi kao Luka Jović (video)

Mladi napadač Crvene zvezde Vanja Vučićević napravio je zanimljiv osvrt na predstojeći duel sa moskovskim Spartakom.

Šampion Srbije i trenutni lider domaćeg prvenstva ugostiće u subotu prvoplasirani tim ruske Premijer lige. Crvena zvezda i Spartak iskoristiće pauzu u nacionalnim prvenstvima da odmere snage na našem najvećem stadionu.

Jedan od momaka koji bi mogao da dobije šansu u ovom prijateljskom susretu svakako je i Vanja Vučićević, mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napadač koji ne krije da bi voleo da iskusi sudbinu Luke Jovića.

"Znam kako je bilo na otvaranju stadiona u Moskvi, pričali smo u svlačionici dosta o tome. Naravno da bih jako voleo da podelim sudbinu Luke Jovića koji je zatresao mrežu Spartaka, a potom dobio i značajniju ulogu u prvom timu Zvezde" rekao je Vučićević.

Bivši napadač Crvene zvezde Luka Jović imao je tu čast da se upiše u strelce na prethodnom prijateljskom meču dva kluba, a dobro je poznato da je nakon toga vrlo brzo napustio klub i otišao u Benfiku.

"Bio bih presrećan ukoliko bi nakon ove utakmice i moja karijera krenula putem kojim je išla i mojim nešto starijim kolegama" dodao je Vanja Vučićević.

Ukoliko u subotu dobije priliku da igra Vanja Vučićević će upisati debi pred Zvezdinim navijačima, a to za mladog napadača predstavlja veliku čast.

"Nadam se da ću zabeležiti debi baš na ovako velikoj i značajnoj utakmici, to bi mi bila izuzetna čast. Što se više bliži meč pojavljuje se po malo trema. Ukoliko dobijem šansu sigurno mi pred sam izlazak na teren neće biti svejedno, ali to je trenutak koji jako dugo čekam" zaključio je Vanja.

Prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Spartaka biće odigrana u subotu, 25. marta, od 18 časova, a očekuje se da "Delijama" u goste stigne oko 10.000 navijača ruskog kluba.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

JOŠ MALO I TU SU: Fudbaleri Spartaka stižu u Beograd, odbili trening na „Marakani“

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2017, 12:48

Čarter let iz Moskve stiže oko 18.00 časova, a zatim sledi odlazak u „Hajat“.. . Sve je pre dve godine bilo organizovano pod konac, kada je Crvena zvezda gostovala u Moskvi, pa su se u Ljutice Bogdanatrudili da ispune sve zahteve gostiju, kako bi se i oni u Beogradu osećali kao kod kuće.. Poznat...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.