VRATILA SE ZVEZDA: Crveno-beli OKRENULI rezultat preko Pešića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 22:40

VRATILA SE ZVEZDA: Crveno-beli OKRENULI rezultat preko Pešića (VIDEO)

Finale Kupa Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog na "Marakani" igraju finale Kupa Srbije. Poveli su momci sa Banovog Brda u prvom poluvremenu i to iz kornera (više o tome čitajte ovde), a crveno-beli su preko centarfora Aleksandra Pešića potpuno preokrenuli rezultati.

Samo nekoliko minuta pošto je Kings Kanva zamenio Gejlora Kangu uspeo je da sjajno asistira vođi navale šampiona Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojem stvarno nije bilo teško da u 60. minutu pogodi glavom iz neposredne blizine.

Aleksandar Pesic took his place before everyone else in the quickly used corner kick and equalized his team with a headerpic.twitter.com/K5h1SnQg7N

— FootColic ⚽️ (@FootColic) May 25, 2023

Momci sa Banovog Brda su se potpuno povukli i jasno je bilo da će imati velikih problema da toliko dugo odolevaju napadima Crvene zvezde.

Ubrzo je Aleksandar Pešioć ponovo pogodio. Ovoga puta nogom i to u 75. minutu.

Aleksandar Pesic once again succeeded in hunting the rival goalkeeper Crvena zvezda 2-1 FK Čukaričkipic.twitter.com/5HRYRE3wrn

— FootColic ⚽️ (@FootColic) May 25, 2023

Naravno, usledilo je veliko slavlje navijača Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.