Izvor: HotSport.rs, 14.Jun.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTI IZ BARSELONE: Tri trenera već otpala, da li Delije treba da strahuju?

Barselona je u potrazi za novim trenerom posle odlaska Jorgosa Barcokasa, a na meti Katalonaca je i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Nema mnogo vremena, iako nova sezona počinje tek početkom oktobra. Ipak, bez trenera se ne može, a u Barsi žele da do 1. jula reše pitanje novog šefa stručnog štaba. Kako španski mediji navode, spisak kandidata je poduži, a oni koji su bili najveće želje već su odjavili bivšeg šampiona Evrope.
Naime, prvi ‘pik’ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je bio Pedro Martinez, trener Valensije, ali se on po svemu sudeći zahvalio Blaugrani, jer želi da ostane u timu sa kojim je dogurao do finala Endesa lige i izborio plasman u Evroligu. Druga opcija bio je legendarni Šarunas Jasikevičijus, ali ni on nije spreman da sende na užarenu klupu Barselone. Treća želja Dejvid Blat vraća se na klupu Makabija iz Tel Aviva.
Sada se u Kataloniji okreću novim kandidatima. Pominje se šef stručnog štaba Baskonije Sito Alonso, ali i Đoan Plaza iz Unikahe. Kada je reč o kandidatima van španskog područija, onda je najozbiljniji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić. Crnogorski stručnjak se dokazao sjajnim rezultatima u Evropi, a upravi Barse se sviđa i njegov koncept jakog defanzivnog tima. Nije samo Dejan Radonjić na radaru Barselone, već i Andrea Trinkijeri koji još uvek nije stavio potpis na novi ugovor sa Brose basketom.
The post VESTI IZ BARSELONE: Tri trenera već otpala, da li Delije treba da strahuju? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.