VERILA SE SRPSKA MANEKENKA! Ljubila je poznatog ZVEZDAŠA, a sada je rekla DA drugom muškarcu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2021, 18:03

VERILA SE SRPSKA MANEKENKA! Ljubila je poznatog ZVEZDAŠA, a sada je rekla "DA" drugom muškarcu (FOTO)

Zasijao dijamant na ruci

Jutjuberka Tatjana Bašević, poznatija kao Angel Tatjana, jedna je od naših najlepših manekenki.

Samo na Instagramu prati je preko 60 hiljada ljudi, a poznata je kao osoba britkog jezika koja se ne libi da javno iznese svoje stavove.

Javnosti je bila poznata i kao devojka košarkaša Crvene zvezde Maika Cirbesa, od tada ona se trudi da romanse krije od očiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnosti.

Ipak, sa svojim pratiocima podelila je srećne vesti. Izgovorila je sudbonosno "DA" svom izabraniku, kojeg još uvek nije pokazala javnosti.

Zasijao je dijamantski prsten na njenoj ruci.

- Vaša devojka je verena i u najboljim je rukama do kraja života - napisala je Tatjana na slici, a zatim je objavila i snimak ruke sa prstenom na snegu, sa opisom:

A post shared by My friends call me Taki (@angel.tatjana)

- Isto mesto 11 meseci kasnije - poručila je manekenka, što znači da je pre malo manje od godinu dana baš tu i upoznala svog dragog.

A post shared by My friends call me Taki (@angel.tatjana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.