VELIKO SRCE CRVENO-BELIH: Potez Zvezde za svaku pohvalu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO SRCE CRVENO-BELIH: Potez Zvezde za svaku pohvalu (FOTO)

Predstavnici KK Crvene zvezde mts nastavili su sa lepom tradicijom da svake godine odlaze u posetu pedijatriskom odeljenju Instituta za Onkologiju u Beogradu.
Crvena zvezda mts nastavila je sa društveno odgovornim akcijama. Iako je raspored veoma zgusnut i crveno-beli košarkaši se nalaze u sred priprema za put u Tel Aviv, kao i uvek potrudili su se da pronađu slobodno vreme i sa zadovoljstvom posetili pedijatrisko odeljenje Insituta za Onkologiju u Beogradu.
Sada već >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tradicionalno jer godinama unazad u crveno-belom taboru postoji praksa da se ode u posetu deci kojoj to mnogo znači. Ponovo su dragoceni osmesi izmamljeni na licima najmlađih, a prvotimci Zvezde Čarls Dženkins, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić i Petar Rakićević, družili su se sa decom – crtali, pisali, pričali, igrali razne igrice, a na samom kraju i podelili im novogodišnje paketiće koje je obezbedio dugogodišnji partner Crvene zvezde mts, kompanija IDEA.
FOTO: KK Crvena zvezda Svaki dečiji osmeh je velika nagrada za Zvezdine junake, a više o druženju je imao da kaže i Čarls Dženkins:
– Za mene je bila čast, da provedem vreme sa ovim herojima, da se družim sa njima. Crvena zvezda organizacija i mi igrači, uživamo da pomažemo ljude, da ih činimo srećnim, i uvek ćemo to raditi, bez obzira za zgusnut raspored, trudićemo se da nađemo vreme za ovakve akcije. Danas sam dobio nove drugare i zahvaljujem im se što su me pustili u svoju ekipu.
FOTO: KK Crvena zvezda Za uspomenu na ovo druženje ostala je ponovo tradicionalno i zajednička slika, a doktorka Lejla Paripović je iznela svoje impresije povodom posete
– KK Crvena zvezda i njeni igrači, zaposleni, su uvek rado viđen gost među mališanima, ali i osobljem Instituta, i tradicionalno već dugi niz godina dolaze u vreme novogodišnjih praznika, da podele paketiće, ali i da se druže sa mališanima. Za decu je to vreme koje provedu sa njima, od prevelike važnosti i u narednom periodu, ona samo o tome pričaju. Hvala KK Crvena zvezda na svemo što radi na terenu, ali i van terena, i oni su idoli, u pravom smislu te reči.
Crvena zvezda mts ističe da će nastaviti sa društvenim akcijama. Podsećamo da su Crvena zvezda i Institut za onkologiju dugogodišnji partneri.
 
The post VELIKO SRCE CRVENO-BELIH: Potez Zvezde za svaku pohvalu (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šampioni svuda stižu! Zvezdini košarkaši nastavili humanu misiju

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2017

I pored mnogo većeg broja utakmica ove sezone u odnosu na prethodne, košarkaši Crvene zvezde mts ni ove godine nisu zaboravili male-velike heroje koji se leče na pedijstrijskom odeljenju Instituta za onkologiju u Beogradu...Poseta Zvezdinih košarkaša ovom Institutu postala je tradicionalna, a ovoga...

Nastavak na Sportske.net...

Košarkaši Zvezde posetili dečiju onkologiju

Izvor: B92, 17.Jan.2017

Predstavnici KK Crvene zvezde mts nastavili su sa lepom tradicijom da svake godine odlaze u posetu pedijatrijskom odeljenju Instituta za Onkologiju u Beogradu...Iako je raspored veoma zgusnut i crveno-beli košarkaši se nalaze u sred priprema za put u Tel Aviv, potrudili su se da pronađu slobodno vreme...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.