Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO PRIZNANJE: Jedan od najboljih stranaca Zvezde naknadno pozvan u reprezentaciju

Zvezda će imati predstavnika ovih dana u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Ali ne evropskim, već afričkim u kojim se takmiči nacionalni tim ovog fudbalera.
Na spisku reprezentativaca Gane za kvalifikacioni meč sa Kongom našao se i Ričmond Boaći odlukom selektora Džejmsa Kvasi Apije. Odlične partije napadača u dresu Crvene zvezde nisu promakle ni Fudbalskom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << savezu Gane koji je ubacio Boaćija umesto povređenog Rafaela Dvamene.
Prva ‘udarna igla’ crveno-belih bi trebalo da se već večeras nađe na okupljanju u Gani, a meč sa Kongom će se odigrati prvog dana sledećeg meseca u Gani. Boaći je već 10 puta nosio dres Gane i postigao tri gola.
– Boaći je uvek spreman da služi svojoj zemlji. Poziv je stigao malo kasno, ali on će svakako dati 100 posto mogućnosti, kazao je jedan od menadžera napadača, Oliver Artur za ‘Ganasoker.net’.
The post VELIKO PRIZNANJE: Jedan od najboljih stranaca Zvezde naknadno pozvan u reprezentaciju appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blista u Zvezdi, pozvan u reprezentaciju

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017

Fudbalski klub Crvena zvezda može da se pohvali činjenicom da je još jedan od nosilaca igre ekipe Vladana Milojevića pozvan u svoj nacionalni tim...Sjajne partije koje je Ričmond Boaći pružao u dresu Crvene zvezde od početka godine morale su da se isplate...Bivši fudbaler Atalante dobio je ugovor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.