VELIKA RAZLIKA U KVALITETU: Vaterpolisti Novog Beograda ubedljivi protiv Radničkog

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 23:30

VELIKA RAZLIKA U KVALITETU: Vaterpolisti Novog Beograda ubedljivi protiv Radničkog

Crvena zvezda savladala Šabac.

Vaterpolisti Novog Beograda ubedljivo su savladali Radnički iz Kragujevca sa 16:5 u drugom kolu Superlige Srbije u Grupi za plasman od prvog do šestog mesta. Posle trijumfa nad Vukovima 19:5, Novobeograđani su upisali novu pobedu.

Već posle prve četvrtine domaći su imali ubedljivo vođstvo (6:1) ne ostavljajući prostor protviniku za preokret. Najefikasniji u ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenera Živka Gocića bio je Dimitrios Skumpakis sa četiri gola, dok su Filip Filipović i Angelos Vlahopulos postigli po tri pogotka. Kod Kragujevčana se istakao Kristijan Šulc sa dva gola. Ovom pobedom Novi Beograd je napravio uvertiru pred nastavak takmičenja u Ligi šampiona i duel sa Jadranom iz Splita koji je na program u petak.

Ubedljivu pobedu ostvarili su i vaterpolisti Crvene zvezde koji su sa 14:9 savladali Šabac i tako ostali uz Novi Beograd jedini neporaženi tim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.