‘VEČITI’ JEDINSTVENI U OCENI DERBIJA: Džikić progovorio o sukobu sa Veličkovićem

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘VEČITI’ JEDINSTVENI U OCENI DERBIJA: Džikić progovorio o sukobu sa Veličkovićem

Posle novog košarkaškog derbija, akteri iz oba tabora bili su jedinstveni u oceni da je Crvena zvezda zasluženo trijumfovala u večerašnjem okršaju.

Crvena zvezda je očekivano trijumfovala u meču punom faulova i slobodnih bacanja usled dosta tvrdih odbrana sa obe strane.
Bek >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizana Vanja Marinković je kratko prokomentarisao meč.
– Česttam Zvezdi. Loše smo otvorili, nismo uspeli da se vratimo. Idemo dalje – rekao je Marinković na konferenciji za medije.
Trener Aleksandar Džikić je istakao pozitivnu crtu kod svojih igrača jer su pokazali karakter i vratili se posle očajnog početka i serije Crvene zvezde od 12:0.
– Loše smo otvorili, ali smo se vratili, što mi se sviđa. Protiv Zvezde moramo da budemo koncentrisani celu utakmicu, ali tek je početak, videćemo. Zvezda je dobro odigrala.
O sukobu sa Veličkovićem:
– U odličnim smo odnosima. Da smo hteli da se krijemo, ne bismo urlali po ‘Pioniru’. Imali smo sukob, možda je i dobro što se sad desilo – otkrio je novinarima Džikić.
FOTO: STARSPORT

Centar pobedničke ekipe Milko Bjelica je rekao da je tim osećao određenu dozu pritiska jer – to je derbi.
– Derbi nosi težinu moranja, zasluženo smo dobili. Čestitam Partizanu a hvala saigračima na dobroj partiji.
Strateg crveno-belih Dejan Radonjić bio je zadovoljan pobedom.
– Zadovoljan sam, svesni smo težine meča. Što se toka tiče, uspeli smo da iznesemo sve, da stvorimo razliku. Nama je bila ideja da pobedimo, draga nam je pobeda kao i uvek protiv njih. Ali, ima još mnogo da se igra.
The post ‘VEČITI’ JEDINSTVENI U OCENI DERBIJA: Džikić progovorio o sukobu sa Veličkovićem appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džikić progovorio o sukobu sa Novicom Veličkovićem (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Apr.2017

Trener Partizana Aleksandar Džikić na konferenciji za medije posle poraza u derbiju od Zvezde, govorio je i o "sukobu" sa kapitenom Novicom Veličkovićem...Priča o neslaganju dva najveća autoriteta u svlačionici Partizana "procurila" je u pojedinim medijima, pa je novinare zanimalo da li je to...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.