Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2023, 20:11

VAŽNE VESTI ZA DELIJE: Crvena zvezda objavila kada u prodaju izlaze paketi karata za Siti i Lajpcig!

Navijači će moći da obezbede svoje ulaznice Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će prodaja paketa i karata za predstojeće utakmice Lige šampiona protiv Lajpciga i Mančester sitija početi od 11. oktobra. Karte će biti dostupne za kupovinu u Servisu za članstvo kluba, kao i online putem zvanične internet stranice. Cene karata za ... Read more
The post VAŽNE VESTI ZA DELIJE: Crvena zvezda objavila kada u prodaju izlaze paketi karata za Siti i Lajpcig! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pušta u prodaju karte za sledeće dve utakmice u Ligi šampiona

Izvor: Danas, 10.Okt.2023

Fudbalski klub Crvena zvezda u sredu, 11. oktobra, pušta u prodaju u Servisu za članstvo i onlajn karte i pakete za sledeće dve utakmice Lige šampiona u kojima je domaćin.

Nastavak na Danas...

FK Crvena zvezda: Na meč Lige šampiona sa Lajpcigom za 3.500 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2023, 12:45

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je danas počela prodaja paketa i pojedinačnih karata za mečeve Lige šampiona protiv Lajpciga i Mančester sitija na stadionu "Rajko Mitić" i onlajn. U saopštenju se navodi da će navijači Crvene zvezde koji poseduju člansku kartu kluba biti u prilici...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.