Uživo: Prosinečki poslao i Asamou u napad, Zvezda - Metalac 4:0

Izvor: Blic, 07.Apr.2012, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Prosinečki poslao i Asamou u napad, Zvezda - Metalac 4:0

Na programu su mečevi 23. kola Jelen Superlige, u kom Partizan gostuje Spartaku u Subotici, dok od 18 časova Crvena zvezda na Marakani igra protiv Metalca. Utakmice crno i crveno-belih pratimo kroz tradicionalan Blicsport.rs blog uživo.

79' - Misdongard na terenu

Bivši napadač Zvezde, Misdongard Betolingar, na terenu je od 79. minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zamenio je startera u ekipi Metalca, Srđana Simovića.

73' - Borhu menja Pašeko

Vinisijuš Pašeko je još jednom na terenu Marakane, ovoga puta od 73. minuta igra umesto Borhe.

67' - Asamoa u Zvezdinom napadu

Imajući u vidu kvalitet, rezultat ali i brojčanu nadmoć posle isključenja Ovusua, Crvena zvezda još lakše osvaja prostor protiv potpuno demotivisanih gostiju. Prete crveno-beli sa svih strana, a u igri je i novajlija u napadu domaćih, Natanijel Asamoa.

62' - Veselo na Marakani

Dok se jedan od igrača Metalca, Lukić, oporavlja od sudara glavom sa Vešovićem, navijači Crvene zvezde pevaju na sav glas. I to ne baš na uobičajni način. Skoro "pola tribine", istočne, prišlo je "severu" pa su zajedno pevali pesme posvećene predstojećem večitom derbiju. Neobična scena.

59' - Kadu je precizan sa bele tačke, 4:0!

Deseti gol Kadua u ovoj sezoni, precizan je Brazilac - poslao je loptu gore levo, a golman otišao dijagonalno suprotno. Zvezda vodi sa 4:0!

58' - Penal za Zvezdu!

Jedanaesterac za Crvenu zvezdu, Vujović je srušio danas odličnog Petkovića!

56' - Na Marakani je 12.464 gledalaca

Crvena zvezda je saopštila da je na ovoj utakmici prisutno 12.464 gledalaca.

52' - Isključenje Ovusua

Drugi žuti karton za levog beka Metalca, Ovusua - i Crvena zvezda od 52. minuta ima igrača više na ovom meču.

50' - Borha za 3:0!

Odlična asistencija Kasalice koji je posle promašaja kolosalne prilike asistirao sa desne strane usamljenom Borhi, a ovaj sa šest, sedam metara doneo Zvezdi prednost od 3:0 u 50. minutu!

19:07 - Solidne vesti iz Alikantea

Solidne vesti stižu iz Španije. Naši rukometaši su odigrali nerešeno sa Poljskom 25:25 u drugom kolu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, pa će o svemu odlučivati treće, poslednje kolo. "Orlovi" igraju u nedelju sa Alžirom, a Poljaci sa Špancima. Uskoro opširnije na Blicsport.rs, ali već sada možemo da pohvalimo Ivana Nikčevića koji je pet sekundi pre kraja kontranapadom, na asistenciju golmana Darka Stanića, poravnao rezultat.

46' - Drugo poluvreme počelo na Marakani

Počeo je drugi deo meča na našem najvećem stadionu.

18:47 - Poluvreme, Zvezda - Metalac 2:0

Kraj prvog dela meča na Marakani, Zvezda vodi protiv Metalca sa 2:0 golovima Evandra u 27. i Lazovića u 32. minutu. Najavljuje li to Crvena zvezda goleadu pred derbi sa Partizanom koji se igra u sredu u Humskoj? Ostanite uz Blicsport.rs i saznajte. Nastavljamo uskoro!

42' - Mirno na Marakani

Posle golova Evandra i Lazovića, te talasa Zvezdinih napada koji su usledili, završnica prvog poluvremena prolazi mnogo mirnije. Crveno-beli i dalje daleko više imaju loptu u svom posedu od pomalo obesharbenih Gornjomilanovčana.

37' - Rastrčala se Zvezda posle dva brza gola

Sve su bolji crveno-beli. A ko bi rekao posle onakvog starta? Gospodare domaći igrači terenom Marakane posle vođstva od 2:0, Metalac u potpuno podređenoj ulozi.

32' - Lazović duplira vođstvo!

Povela je Zvezda sa 2:0, Lazović na asistenciju Petkovića!

Prodor Petkovića po levom krilu okončan je centaršutem sa same gol-aut linije, a lopta je u visokom luku pala pravo na nogu Darka Lazovića čiji je niski volej bio previše jak i previše precizan da bi se golman Metalca, Kljajić, uopšte pomerio!

Povezane vesti: Partizan iz Subotice uhvatio zalet za derbi Partizan u Subotici brani "+8", Zvezda popravlja utisak protiv "fenjeraša" Metalca Spartak pred meč sa Partizanom: Pitamo se čeka li nas masakr? Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku Iz minuta u minut: Partizan - Vojvodina 4:1, Radnički Kragujevac - Crvena zvezda 0:0
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.