Uživo: Posle Lokomotive, Mega test crveno-belih pred Makabi, Zvezda - Vizura 37:32

Izvor: Blic, 25.Nov.2013, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Posle Lokomotive, Mega test crveno-belih pred Makabi, Zvezda - Vizura 37:32

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Mega Vizuru u devetom kolu ABA lige, a ovaj meč pratićemo uživo uz Blicsport.

Uživo: Crvena zvezda - Mega Vizura 37:32, 16. minut

Izabranici Dejana Radonjića su poraženi od Lokomotive Kuban na gostovanju u Rusiji, a pred dolazak Makabija u četvrtak, predstoji im duel sa Mega Vizurom, koja je bila dostojan rival u poslednjem polufinalu plej-ofa domaćeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šampionata.

Ipak, sada su se ekipe dosta izmenile, upravo bivši glavni adut Mege Boban Marjanović sada je prvi centar Crvene zvezde, koja se dobro pojačala pred početak sezone, i kao veliki favorit dočekuje tim Dejana Milojevića.

Druga četvrtina: Mega bez respekta i uz atrakcije parira Zvezdi

Raspoloženi su igrači Mega Vizure za nadigravanje, a istopili su prednost rivala uz atraktivne asistencije Miljenovića i poene Radovića. Na to su odgovorili Dženkins i Šilb trojkama, posle čega nije uspeo Varda da uzvrati istom merom.

Prva četvrtina: ekipe raspoložene za igru u ofanzivi

Marjanović je ranije predstavljao veliki problem za odbranu Zvezde, sada je u njenom dresu počeo da vodi duele protiv Ratka Varde, ali su u prvim minutima u prvom planu bili igrači spoljne linije, Blažič je postigao devet od prvih 12 poena svog tima, a odgovorili su Dangubić i Varda, koji je ubacio i trojku. Raspoložen je bio i Šilb, uz tri trojke je došao do 14 poena, i Varda je na drugoj strani postigao još jednu, pa je Zvezda dobila prvu deonicu sa 29:21.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Posle Lokomotive, Mega test crveno-belih pred Makabi, Zvezda - Vizura 41:32

Izvor: Blic, 25.Nov.2013

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Mega Vizuru u devetom kolu ABA lige, a ovaj meč pratićemo uživo uz Blicsport...Uživo: Crvena zvezda - Mega Vizura 41:32, 16. minut..Izabranici Dejana Radonjića su poraženi od Lokomotive Kuban na gostovanju u Rusiji, a pred dolazak Makabija u četvrtak, predstoji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.