Uživo: Crveno-beli u Kosjeriću za izlazak iz agonije, Crnokosa - Zvezda 18:29

Izvor: Blic, 02.Jun.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crveno-beli u Kosjeriću za izlazak iz agonije, Crnokosa - Zvezda 18:29

Košarkaši Crvene zvezde ušli su u veliku rezultatsku krizu izgubivši tri duela u nizu u srpskom nacionalnom prvenstvu, pa protiv Crnokose u 13. kolu imaju priliku na gostovanju da konsoliduju redove i vrate se na pravi put. Susret u Kosjeriću možete uživo pratiti na Blicsport.rs.

Zvezda je crnu seriju počela protiv Mega Vizure 91:79, a onda je krizu produbila protiv Radničkog 90:78, da bi na kraju najteži poraz pao u Železniku od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizana 82:78. Sada, crveno-beli imaju priliku da se iskupe protiv Crnokose koju su u prošlom i jedinom međusobnom duelu savladali sa 109:68.

Prva četvrtina: Mitrović i Katić briljiraju i drže Zvezdu na distanci

Crveno-beli su bolje otvorili utakmicu uz po četiri poena Luke Mitrovića i Bobana Marjanovića, te jednim polaganjem Jake Blažiča, ali Crnkosa nije dozvolila odvajanje, te je nakon pet minuta bila na dva poena zaostatka (10:8). Domaćin je svoje redov koncentrisao oko Stanoevića koji je dva puta iz tri pokušaja pogodio trojku, te je tim iz Kosjerića vratio prednost od 14:13.

Tada su proradili Dženkins i Lazić koji su uspeli da daju vazduha Zvezdi sa "+6" na dva minuta do kraja prve četvrtine, a onda je Janjušević skok-šutem ostavio Crnokosu u igri. Kako je odmicalo vreme, Katić se priključio sa sedam postignutih poena, dok je Mitrović na rezultatu 24:18 za Zvezdu pogodio sa linije za tri poena i tako ponovo pomogao svom timu da se odvoji na kraju deonice.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Crno-beli se na prvom mestu zagrevaju za plej-of, Partizan - FMP

Izvor: Blic, 02.Jun.2014

Košarkaši Partizana dočekuju FMP iz Železnika u novobeogradskoj Hali sportova, u okviru pretposlednjeg kola šampionata, a ovaj meč možete pratiti uživo uz Blicsport...Crno-beli u duel ulaze posle pobede nad Crvenom zvezdom nakon produžetka, dok je FMP iznenadio Radnički iz Kragujevca...U poslednjem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.