Uživo: Crveno-beli bi da nastave jadransku seriju, Olimpija - Zvezda 2:4

Izvor: Blic, 04.Jan.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crveno-beli bi da nastave jadransku seriju, Olimpija - Zvezda 2:4

Košarkaši Crvene zvezde gostiju Olimpiji u 16. kolu ABA lige, a meč iz ljubljanske dvorane "Stožice" možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.

Crveno-beli ne znaju za poraz u regionalnom takmičenju, vezali su svih 16 pobeda od početka sezone, a na ovo gostovanje stigli su samo dva dana posle poraza od Reala na startu Top 16 faze Evrolige.

Prva četvrtina:

Trener Dejan Radonjić iz standardne startne petorke odmarao je samo kapitena Luku Mitrovića i opredelio se za Vilijamsa, Lazića, Dangubića, Tejića i Marjanovića, a za Olimpiju su od početka zaigrali Marinović, Prepelić, Murić, Omić i Nikolov.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Crveno-beli dobrom odbranom do preokreta, Olimpija - Zvezda 29:37

Izvor: Blic, 04.Jan.2015

Košarkaši Crvene zvezde gostiju Olimpiji u 16. kolu ABA lige, a meč iz ljubljanske dvorane "Stožice" možete da pratite uživo uz Blicsport.rs...Crveno-beli ne znaju za poraz u regionalnom takmičenju, vezali su svih 16 pobeda od početka sezone, a na ovo gostovanje stigli su samo dva dana posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.