Uživo: Četiri trojke Prepeliča, Olimpija - Zvezda 22:17

Izvor: Blic, 04.Jan.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Četiri trojke Prepeliča, Olimpija - Zvezda 22:17

Košarkaši Crvene zvezde gostiju Olimpiji u 16. kolu ABA lige, a meč iz ljubljanske dvorane "Stožice" možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.

Crveno-beli ne znaju za poraz u regionalnom takmičenju, vezali su svih 16 pobeda od početka sezone, a na ovo gostovanje stigli su samo dva dana posle poraza od Reala na startu Top 16 faze Evrolige.

Prva četvrtina: Rafalna paljba Prepeliča

Trener Dejan Radonjić iz standardne startne petorke odmarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je samo kapitena Luku Mitrovića i opredelio se za Vilijamsa, Lazića, Dangubića, Tejića i Marjanovića, a za Olimpiju su od početka zaigrali Marinović, Prepelič, Murić, Omić i Nikolov.

Marjanović, Dangubić i Tejić su na startu pogađali za goste iz reketa, ali je Klemen Prepelič namestio ruku i nosio domaćina. Ubacio je čak četiri trojke zaredom, na koju je samo jednom istom merom uspeo da odgovori Lazić, pa je sredinom uvodne deonice bilo 14:9.

Rafalna paljba Prepeliča rasteretila je njegove saigrače i ujedno im dala krila, Mitrović je posle neoprezno izgubljene lopte uspeo da upiše blokadu, ali je Prepelič dominirao i asistirao Omiću za 16:13.

Mahkovic je održao vođstvo sa dva plus jedan pored četiri vezana poena Mitrovića, da bi tačku na prvu deonicu stavio Marineli petom trojkom za Olimpiju - 22:17.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.