Utakmica odluke ili majstorica pred Zvezdom i Partizanom

Izvor: RTS, 17.Jun.2019, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica odluke ili majstorica pred Zvezdom i Partizanom

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sreću se u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa Superlige u kome crveno-beli vode sa 2:1 u pobedama. Utakmica počinje od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a Partizan će pokušati da izbori majstoricu koja će odlučivati o tituli prvaka. Tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Košarkaši Crvene zvezde stigli su nadomak titule šampiona Srbije pošto su u trećoj utakmici finalne serije slavili sa 96:90 i sa 2:1 u pobedama stigli na korak do pete uzastopne titule šampiona Srbije.

Na drugoj strani, crno-beli očekuju da uz podršku navijača u četvrtoj utakmici pobedomm izbore majstoricu u finalnoj seriji. Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri Zvezdu smatra favoritom u ovom meču, ali očekuje da će njegov tim načiniti čudo.
Četvrta utakmica Crvene zvezde i Partizana počinje od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN VEČERAS IGRA ZA MAJSTORICU! Večiti derbi Zvezda – Partizan večeras u 18 sati u hali ‘Aleksandar Nikolić’ (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 17.Jun.2019

Košarkaši Crvene zvezde pre dva dana pobedili su Partizan u 3. meču finalne serije košarkaške Superlige Srbije, 96:90, i tako došli na korak od odbrane titule u domaćem prvenstvu.

Nastavak na RTV Pink...

GROBARI SU SPREMNI: Pogledajte atmosferu uoči derbija Partizana i Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019

Meč počinje u 18 časova...Partizan igra za nastavak finalne serije, Crvena zvezda za novu titulu šampiona Srbije. Posle tri meča crveno-beli vode sa 2:1, što je ogroman motiv navijačima Partizana da ispune dvoranu "Aleksandar Nikolić" u četvrtoj utakmici ljutih rivala...Sudeći po atmosferi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.