Uroš Ćosić: Sanjao sam Zvezdu, a ne Junajted

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2009, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš Ćosić: Sanjao sam Zvezdu, a ne Junajted

Fudbaler moskovskog CSKA Uroš Ćosić (17) kaže da je ceo život sanjao da zaigra za Crvenu zvezdu iz koje je, zbog nerazumevanja bivše uprave, morao da ode!

Fudbalsko čudo od deteta, za koga je zainteresovano nekoliko velikih evropskih klubova, među kojima i Mančester junajted, u ekskluzivnom intervjuu za "Press" priznaje da mu je veoma žao što nije istrčao u crveno-belom dresu na "Marakanu". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

"Ne želim da pričam o imenima, ali bivša uprava je isključivi krivac. Doveli su me u situaciju da moram da odem. Niko nije obraćao pažnju na mene, dolazili su drugi klinci u klub, potpisivali ugovore. Za šest godina, koliko sam proveo u klubu, nikome nije palo na pamet da mi da makar stipendiju. Jednostavno su se kasno setili. Tadašnji direktor omladinske škole Zlatko Krmpotić mrtav 'ladan je izjavio da me je primetio tek u reprezentativnom dresu. Pa to je strašno", rekao je Ćosić i dodao:

"Ceo život sam sanjao da u dresu prvog tima zaigram u 'rupi', da osetim huk sa 'severa'. Zvezda će ostati moja večita želja i nadam se da ću se jednog dana vratiti u Ljutice Bogdana. Ponavljam, zaista mi je krivo, ali sam bio prinuđen na odlazak".

On je priznao da mu deluje nestvarno interesovanje menažera Mančester junajteda Aleksa Fergusona, kao i poređenje s Nemanjom Vidićem, koji mu je idol.

Ćosić je dodao da nema govora da zaigra za rusku reprezentaciju, iako je predsednik CSKA Jevgenij Giner zatražio da mladom Srbinu bude dato rusko državljanstvo.

"Nema govora, igraću isključivo za srpsku reprezentaciju, naravno, ukoliko budem potreban. Ne vidim zašto bih igrao za tuđi nacionalni tim kada imam svoj", zaključio je Ćosić.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.