Uefa pokrenula istragu protiv Zvezde

Izvor: Beta, 23.Feb.2021, 18:47

Uefa pokrenula istragu protiv Zvezde

Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je danas istragu protiv Crvene zvezde zbog vredjanja igrača Milana Zlatana Ibrahimovića na meču Lige Evropa koji je prošlog četvrtka odigran u Beogradu.Zvezda i Milan su prošle nedelje u Beogradu odigrali nerešeno 2:2, u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.Ibrahimović je utakmicu pratio sa tribina, a iako nije bilo publike na stadionu, nekoliko desetina ljudi sedelo je u loži odakle se moglo čuti kako jedan muškarac vredja švedskog fudbalera, poreklom iz Bosne i Hercegovine, na nacionalnoj osnovi."U skladu sa članom 31 (4) disciplinskih propisa Uefa, danas je imenovan inspektor za etiku i disciplinu koji će sprovoditi disciplinsku istragu u vezi sa incidentima koji su se dogodili tokom utakmice Lige Evrope izmedju Crvene zvezde i Milana (2:2), odigrane 18. februara 2021. u Srbiji", navodi se u saopštenju Uefa.Zvezda je dan nakon meča osudila uvredljive poruke Zlatanu Ibrahimoviću i navela da će u saradnji sa nadležnima pronaći "primitivnog pojedinca koji je bacio mrlju na tradicionalno gostoprimstvo srpskog naroda".Revanš meč igra se u četvrtak u Milanu od 21.00.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA pokrenula istragu protiv Zvezde

Izvor: N1 televizija, 23.Feb.2021

Evropska fudbalska unija pokrenula je u utorak istragu protiv Crvene zvezde zbog uvreda koje je dobio Zlatan Ibrahimović na utakmici u Beogradu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.