Zvezda goleadom počela odbranu Kupa – Trajal pregažen sa šest golova

Izvor: B92, 18.Okt.2023, 13:52

Zvezda goleadom počela odbranu Kupa – Trajal pregažen sa šest golova

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kup Srbije, pošto su u Kruševcu pobedili Trajal 6:0 (1:0).

Sva dešavanja iz Kruševca mogli ste da pratite u LIVE BLOG-u B92.net:

Izabranicima Baraka Bahara duel sa liderom Srpske lige "Istok" bio je zagrevanje za okršaje sa Javorom u Sperligi i Lajpcigom u Ligi šampiona naredne srede.

Bila je ovo prva utakmica između ova dva kluba, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s obzirom na to da Trajal, iako je osnovan 1933. godine, nikada nije nastupao u elitnom rangu takmičenja.

Crveno-beli bez velikih problema izborili su narednu rundu Kupa, a sve je počelo u 9. minutu, kada je Nemanja Spasojević autogolom doneo prednost crveno-belima.

Od tog trenutka ekipa sa Marakane je preuzela inicijativu i kontrolu meča, ali do kraja prvih 45 minuta nismo videli nijedan gol.

Samo osam minuta igre u nastavku bilo je dovoljno da aktuelni osvajač Kupa duplirala prednost, a igro se 52. minut kada se Ndiaje upisao u listu strelaca.

Već tada je bilo jasno da Zvezda ide ka osmini finala, iako se Trajal nije predavao, ali nijedan šut u okvir gola nije baš davao nadu da može bilo šta da se promeni.

U 75. minutu Jovan Šljivić pogodio je za 3:0, a samo 120 sekundi kasnije Nikola Knežević je povećao na 4:0.

To je bila najava crveno-bele goleade u finišu meča, iako je Trajal u 86. minutu imao penal i priliku da prekine nalet rivala.

Đurović nije iskoristio udarac sa bele tačke, a onda je stigla nemilosrdna kazna fudbalera Zvezde. Ponovo dva gola za dva minuta.

Prvo je Jovan Mijatović postigao peti pogodak u 88. minutu, a onda je Švljić drugim golom na ovom susretu postavio konačini 6:0.

Sva dešavanja iz Kruševca mogli ste da pratite u LIVE BLOG-u B92.net:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BAHAR PONOVO NIJE HTEO PRED KAMERE: Evo šta je rekao pomoćni trener Zvezde posle pobede u Kruševcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023

Bio je kratak...Pomoćni trener Crvene zvezde Boris Savić izneo je utiske posle pobede nad Trajalom (0:6) i plasmana u osminu finala Kupa Srbije...Kao i posle duela sa kragujevačkim Radničkim pred kameru ponovo nije stao trener Zvezde Barak Bahar, već je to uradio Savić...- Kup takmičenje veoma...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.