UŽIVO Pobeda Zvezde nad Efesom! Džan nahvalio srpske novinare

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 19:45

UŽIVO Pobeda Zvezde nad Efesom! Džan nahvalio srpske novinare

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Efes rezultatom 97:83 u meču 11. kola Evrolige.

Poenterski je Zvezdu predvodio Nemanja Nedović sa 23 (3/6 za dva, 4/7 za tri), tri asistencije i dva skoka. Luka Mitrović imao 19 poena, sedam skokova i tri asistencije.

Međutim, za igrača utakmice je proglašen Jago Dos Santos koji je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najbolji meče u Evroligi do sada i za 25 minuta na parketu imao 15 poena (1/1 za dva, 3/4 za tri), pet asistencija i četiri skoka za indeks korisnosti 28.

Posle utakmice, upravo su dvojica ključnih igrača Dos Santos i Nedović podelili svoje utiske.

Posebna pohvala za Brazilca je stigla iz redova protivničkog tabora, gde je centar Partizana Bruno Kaboklo svog sunarodnika nazvao "malim čudovištem".

Na konferenciji za medije su govorili treneri Erdem Džan i Janis Sferopulos, a imali smo priliku da čujemo i Dejana Davidovca u miks zoni.

Veliki broj poznatih lica se okupio u Areni, a među njima i Jovan Mijatović, Kosta Nedeljković i Vladimir Lučić mladi fudbaleri Zvezde.

Bio je tu Krunoslav Simon, baš kao i Nemanja Bjelica koji je time podgrejao spekulacije o mogućem povratku.

Sve to i mnoge druge stvari ste mogli da ispratite u live blogu B92 sporta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Efesu ne leže crveno-beli u Beogradu – kad igra Nedović igra i Zvezda, ali Jago je MVP!

Izvor: B92, 01.Dec.2023

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Efes rezultatom 97:83 u meču 11. kola Evrolige...Dve ekipe su se sastale na istom mestu gde su crveno-beli prošle sezone ubedljivo slavili u meču koji je bio prekretnica u njihovoj sezoni...Mnogi su priželjkvali sličan ishod i ovoga puta, ali je ekipa Janisa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.