UŽIVO: Zvezda ima dvocifren zaostatak na poluvremenu u Istanbulu

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Zvezda ima dvocifren zaostatak na poluvremenu u Istanbulu

Crveno-beli igraju protiv turskog tima u okviru petog kola Evrolige Pokušaće Crvena zvezda u Istanbulu da prekine niz od dva poraza u Evroligi. Neće imati lak zadatak u petom kolu protiv prošlogodišnjeg finaliste elitnog takmičenja - Efesa.- Efes ima dubinu, izvanredne bekove i visoke igrače. Sve počinje od odbrane, moramo da odigramo čvrsto i agresivno, da budemo strpljivi jer se utakmica igra 40 minuta. A napad će doći - rekao je Bili Beron.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Poluvreme - Zvezda u velikom zaostatku, 1/12 za tri poena, navijači opet kritikuju (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2019

Od samog starta Zvezda juri rezultat, može li u nastavku da ugrozi vođstvo favorizovanog domaćina?..U petom kolu Evrolige ekipa Crvene zvezde večeras gostuje u Istanbulu protiv domaćeg Efesa, koji na poluvremenu vodi sa 38:26...Sam početak meča obeležio je Vasa Micić, koji je sa svojih pet vezanih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.