Zvezda se okliznula u Užicu (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Okt.2011, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se okliznula u Užicu (VIDEO)

Sloboda P - Crvena zvezda 1:1 (0:0)
Stadion Slobode P. Gledalaca 8000 (nezvanično). Sudija Danilo Grujić. Strelci: Kasalica 72. minut Borha 86.
Sloboda P: Božović, Vasilić, Bosman, Maksimović, Marić, Vranjković (od 40. Čulibrk),Goločevac, Memedović, Tijago, Prtenjak, Kasalica. 
Crvena zvezda: Bajković, Vilotić, Adi, Mikić, Reljić, Kovačević, Evandro, Dimitrijević, Lazović (Vešović), Borha, Kaluđerović (Mezenga).

Crveno - beli nisu pobedili u Užicu. To je epilog derbija desetog kola. Posle Partizana i Vojvodine, ni Zvezda nije osvojila tri boda.
Prvo su poveli domaći sa 1:0 u 72. da bi tim Roberta Prosinečkog poravnjao na 1:1 u 86. Pokušali su gosti u nekoliko navrata da preokrenu rezultat u svoju korist ali kompaktna domaća ekipa nije dozvolila. Trenutno, Crvena zvezda kasni za Partizanom četiri boda.
PRVO POLUVREME:
Počela je utakmica.
5. Ozbiljna prilika za crveno-bele. Kaluđerović je pokušao. Ostaje 0:0.
8. Solidan pokušaj Borhe sa 20tak metara. Dugo se nameštao, odbrana nije stigla da ga izblokira i ostaje 0:0.
10. Zvezda nastavlja sa napadima. Odlično je Lazović dodao do Mikića na desnu stranu, ovaj centrirao a iz drugog plana ubacio se Evandro, međutim, bio  je neprecizan.
14. Velika šansa za domaće. Tijago je na dodavanje Memedovića šutirao sa nekih 10tak metara iskosa sa leve strane, lopta je prošla tik pored leve stative Bajkovića...sreća za goste...

19. Zvezda je postigla gol preko Kaluđerovića ali je opravdano poništen zbog ofsajda.
23. Stativa je spasila gol Užičana. Evandro je pogodio, skoro iz mrtvog ugla. Prethodno je sa 15tak metara šutirao Dimitrijević ali je odbranio Božović.
26. Vešović je zamenio Lazovića jer se mladi reprezentativac Srbije povredio.
39. Period igre u kojem Zvezda dominira, ima posed, ali je bezopasna...
43. Igrač Slobode, Vranjković povredio se i umesto njega je ušao Čulibrk.
kraj prvog dela!
DRUGO POLUVREME
45. Igra je nastavljena. Nema promena u sastavima.
50. Rana faza drugog dela igre. Domaći se odlično brane, ne dozvoljavaju crveno-belima da priđu golu Božovića.
55. Sve manje se igra a više stoji na stadionu Užicu. Prvo se na povredu požalio Božović zbog sudara sa Kaluđerovićem da bi minut kasnije Kovačević zatražio pomoć lekara.
60. Konačno je neko šutirao na gol. Dimitrijević je izgradion poziciju, šutirao sa 18 metara ali je golma Božović odbranio. Lopta se odbila do Lazovića koji je centrirao, ali je Evandro traljavo šutirao.
62. Velika prilika za Goločevca. Na dodavanje Kasalice izašao je sam na Bajkovića ali je slabo šutirao, Bajković je odbio loptu. Na nju je naleteo Prtenjak ali i on je razočarao domaće navijače.  Najbolja šansa za Užičane. 
65. Tijago je oprobao Bajkovića. Ostaje bez pogodaka.
72. GOOOOOOOOOOOOOOL Filip Kasalica. Kakva golčina. Posle centaršuta Goločevca, Reljić je intervenisao lopta je naletela pravo na nogu napadaču Slobode i volejem je salvadao Bajkovića. Sumnjiva situacija kod ubacivanja lopte, jer je igrač ispred kojeg je Reljić izbacio loptu bio u ofsajdu.
85. Zvezda juri rezultat, Užičani se odlično brane.
86. GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Borha. Još jedna golčina. Vešović je probio po levoj strani, ubacio u šesnesterac, prihvatio je Borha i pre nego što padne na zemlju šutirao kao iz topa. Nemaćan je bio Božović.
90. Pokušao je Borha ali je Božović intervenisao.
kraj!

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan,   Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Sloboda PS – Crvena zvezda (14č)

Izvor: Utakmica.rs, 30.Okt.2011

Težak ispit crveno-beli imaće protiv Slobode Point Sevojno. Užičani odlično igraju na svom terenu, savladali su srpskog šampiona, igrali nerešeno sa Vojvodinom, što govori o kakvoj se ekipi radi. Zvezdi je pobeda imperativ, Užičani...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Zvezda se okliznula u Užicu (VIDEO)

Izvor: Utakmica.rs, 30.Okt.2011

Sloboda P - Crvena zvezda 1:1 (0:0) Stadion Slobode P. Gledalaca 8000 (nezvanično). Sudija Danilo Grujić. Strelci: Kasalica 72. minut Borha 86. Sloboda P: Božović, Vasilić, Bosman, Maksimović, Marić, Vranjković (od 40. Čulibrk),Goločevac,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.