UŽIVO: Salcburg-Crvena zvezda 1:0 (poluvreme)

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Salcburg-Crvena zvezda 1:0 (poluvreme)

Crveno-beli gostuju u Austriji u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona Jedan korak do ostvarenja snova! Toliko nedostaje Crvenoj zvezdi da izbori plasman u Ligu šampiona. Crveno-beli večeras u Salcburgu igraju revanš meč plej-ofa za plasman u elitno takmičenje. Za razliku od Beograda gde nije bilo navijača, u Austriji će srpski tim imati veliku podršku sa tribina. Podsetimo, prvi meč je završen bez golova. Dešavanja sa utakmice pratite na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Radost "Delija" nema kraja - šta ne priliči svetskom šampionu i hoće li Rajko Mitić dobiti društvo? (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018

Navijači srpskog šampiona imaju i svog diskretnog heroja...Crvena zvezda ostvarila je plasman u Ligu šampiona nakon neverovatnog meča u Salcburgu...Prošli su "Crveno-beli" put od trnja do zvezda, kada se činilo da će puleni Vladana Milojevića morati da se zadovolje učešćem u Ligi Evrope, usledio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.