Zvezda preživela u Pančevu – spas za Bahara sa klupe VIDEO

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 17:54

Zvezda preživela u Pančevu – "spas" za Bahara sa klupe VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Železničar u Pančevu posle preokreta sa 2:1 (0:1), u okviru 15. kola Superlige Srbije.

Izabranici Baraka Bahara su uspeli da dođu do sva tri boda na teškom gostovanju, uprkos golu zaostatka na poluvremenu.

Izmene su urodile plodom i Mirko Ivanić i Jovan Mijatović su doneli novu energiju i preokret crveno-belima.

Domaća ekipa je dobro ušla u meč >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u 16. minutu uspela da iznenadi Zvezdu. Aleksandar Đorđević je poslao odličan centaršut u šesnaesterac gostiju, a najbolje se snašao Lazar Romanić i glavom matirao Zorana Popovića za 1:0.

Crveno-beli su pokušavali da uspostave kontrolu do poluvremena, ali nisu bili konkretni u završnici da ugroze gol iskusnog Mladena Živkovića.

Železničar je uspeo da izdrži do poluvremena i na pauzu ode sa golom prednosti (1:0).

Odmah na startu drugog poluvremena, Bahar je pokušao da probudi ekipu izmenama. Ušli su Lazar Nikolić i Mijatović, a desetak minuta kasnije Osman Bukar i Ivanić.

To je donelo novu energiju crveno-belima i već u 61. minutu Ivanić je posle dodavanja Gelora Kange dobro prošao kroz odbranu domaće ekipe i pogodio za izjednačenje – 1:1.

Odmah u nastavku je mogao Železničar do izjednačenja, ali Grgić nije iskoristio šansu.

Ipak, Zvezda je nastavila sa pritsikom i posle postignutog pogotka, a on je urodio plodom već u 76. minutu, kada je Kanga dobro centrirao sa strane, a najbolje se snašao Jovan Mijatović i matirao Živkovića za preokret – 2:1.

Ista situacija desila se i posle drugog pogotka crveno-belih, Pančevci su mogli do novog izjednačenja, ali Đorđe Šušnjar nije bio precizan.

Do kraja meča, Zvezda je uspela da iskontroliše igru, privede meč kraju i upiše tri boda na teškom gostovanju.

Crveno-beli su novom pobedom, nastavili trku za Partizanom (37) i sada imaju tri boda zaostatka uz utakmicu više od crno-belih.

Na drugoj strani, Železničar je ostao pretposlednji sa 11 osvojenih bodova.

U narednom kolu, Crvena zvezda gostuje Vojvodini, dok Železničar dočekuje Napredak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(SASTAVI) NEMA GLAZERA, NITI IVANIĆA: Katai najzad u prvoj postavi, Bahar napravio zanimljiva rešenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023

Meč počinje u 18 časova...FK Crvena zvezda u 15. kolu Superlige Srbije gostuje Železničaru u Pančevu...Gosti imaju imperativ pobede pošto pre ovog meča vodeći Partizan im beži šest bodova, dok ekipa Železničara želi da pobegne sa pretposlednje pozicije...Železničar će igrati sa sledećih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(SASTAVI) ŽELEZNIČAR – CRVENA ZVEZDA: Bahar promešao karte, Katai na terenu od starta

Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2023

Crveno-bele ove večeri očekuje veoma važan meč  Fudbaleri Železničara večeras od 18 časova sastaju se sa ekipom Crvene zvezde u Pančevu u utakmici 15. kola Superlige Srbije. Ekipa Baraka Bahara se trenutno nalazi na drugom mestu u prvenstvu, a u Pančevu stižu nakon novog poraza u Ligi šampiona...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvanično: Rastali se Radnički i Nikola Trajković

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Nov.2023, 03:31

Trener je napustio klub usled serije loših rezultata .. Foto: MN Press/Marko Metlaš. .. Fudbaleri Radničkog poraženi su u 14. kolu Superlige Srbije od Novog Pazara sa 1:0, a samo dan nakon ovog neuspeha ostali su i bez trenera.. Tim sa Nišave ne briljira u prvenstvu, a odgovornost...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.